يكي بياد منو از دست خواهرشوهرم نجات بده. يه كاره اومده ميگه بيا براي بار سوم يه پسر بكار .(دو تا دختر دارم ميگه برو با تعيين جنسيت يه پسر حامله شو) فكركنم نگران تاج و تخت داداششه . ميترسه بي وليعهد بمونه يا نسلش منقرض شه. اونوقت شوهرمنم فعلا بيكاره .خودم دارم خرج خونه رو ميدم. هزار تا دليل آورده كه بيا و يه پسر بيار . بيايد كمكم تا نزدم لهش كنم
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بهش محل نذار اون که نمی تونه مجبورت کنه این گوش در اون گوش دروازه! اگه باز گفت بهش بگو با شرایط مالی ما اگه طبیعی هم باردار میشدم سخت بود چه برسه که بخوام برم کلی هم پول خرج کنم اصلا اهمیت نده به حرفش
اصلا به نظر شما ارزش داره خودم رو در گير بچه سوم كنم؟
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
عروس ما این قد زبونش درازه و بی شعوره که ما اصلا دوست نداریم ریخت شو ببینیم و باهاش حرف بزنیم اون وقت یه عروس مثل شما خودش خرجم میده.. شوهره چکارس ؟؟؟؟؟چه رویی دارن