2777
2789

به حرف تون گوش میدن هر حرفی بزنین قبول می کنن و... 

بچه اقوام به بچم میگه من فلان کار نمی کنم مامانم گفته. بابام هممه چی بلد هس. مامانم گفته فلان بیسان. 

حالا بچه من هر چه بگم اصلا گوش نمیده. اهمیتی نمیده. مثلا هزاربار بهش گفتم استینت رو نخور.اهمیت نمیده. با بچه اقوام داره بازی میکنه اون بچه میگه که مامانم گفته که اینکار زشته من انجام نمیدم. بچه من میگه پس منم انجام نمیدم.

بچه های دیگه مامان باباشون رو قهرمان میبینن. همه چی دان میبینن.به حرفای بابا مامانشون گوش میدن اما بچه من اهمیتی نمیده حتی برعکسش هم انجام میده. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم لایک کنم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
بچه من بحرفم گوش میده خداروشکر جای بخواد بره یاکاری بکنه حتما اجازه میگیره ازاول اینجوربوده

خدا رو شکر.

چجوری مگه رفتار کردین باهاش؟ احساس میکنم اگه همه بهتون احترام بزارن بچه هم احترام میزاره. اینجوریه؟ 

خدا رو شکر.چجوری مگه رفتار کردین باهاش؟ احساس میکنم اگه همه بهتون احترام بزارن بچه هم احترام میزاره. ...

والا نمیدونم ولی من وشوهرم  توخونه باهام بحث وجدلی نداریم بحرف هم گوش میدیم شاید بخاطراونه مثلا بچها بخوان اجازه کاری بگیرن باباشون میگه اگه مامان  اجازه داد انجام بدین یا ازمن بپرسن میگم ازبابا اجازه بگیر بعد دیگه عادت کردن اجازه از دوتامون میگیرن

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
مثلا اگه گوش نمی داد چکارمیکردین؟

شاید اگه گوش ندن مثلا داره تیوی نگاه میکنه خاموش میکنم مجبورمیشه گوش بده یاوسایلاشو جم نکنه میگم میندازم سطل آشغال  مجبوره جم کنه تنبیه میکنم با کاری دوست داره 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
2790
2778
2791
2779
2792