2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جفتش

همونجوری ک تنها بودن میتونه به آدم آسیب برسونه بعضی آدما و رفاقت باهاشون میتونه اینکارو بکنه پس فکر نکن اگ یه چنتا رفیق پیدا کنی حالت حتما بهتر میشه 

اگ مدرسه میری ببین بیشتر با کیا جور هستی کیا از تو خوششون میاد 

باهرکیم زودی صمیمی نشو

همونجوری ک تنها بودن میتونه به آدم آسیب برسونه بعضی آدما و رفاقت باهاشون میتونه اینکارو بکنه پس فکر ...

مدرسم تموم شده چند تایی دوست داشتم تو مدرسه اوناهم از کلاس اول تا نهم باهاشون بودم رفتم واسه دبیرستان هیچ کدومشون نیومدن اون مدرسه و ازشون خبری ندارم

مدرسم تموم شده چند تایی دوست داشتم تو مدرسه اوناهم از کلاس اول تا نهم باهاشون بودم رفتم واسه دبیرستا ...

خب قرار نیست همیشه دوستای قدیمی باهات همه جا باشن

تو باید سعی کنی روابط جدید شروع کنی

روابط در حد یه سلام علیک هستند تا درحدی ک روزای همم بدونید

خودت چطور آدمی دوست داری رفیقت باشه؟

درسته نمیدونم واقعا یک دوست صمیمی مثلا

دوستای صمیمی یه شبه پیدا نمیشه من خودمم دوستای زیادی پیدا کردم ولی باورت میشه یه دونه حتی یه دونه صمیمی ندارم بیشتر اوقاتم تو دوستام من بیشتر از طرف مقابل از خودم مایه گذاشتم

به این دوستیای مجازی هم رو نیار 

اگ اهل کتابی برو کتابخونه 

اگ دوست میخوای باید بری تو جامعه