ای خدا کجاست ب خدا قسم دارم افسردگی گرفتم خدایا امام رضا ب دادم برسید بخدا مجنون شدم شب عکساشو بغل میکنم میخوابم دارم میمیرم از این درد ای خداااا هرکی منتظره انتظارشو پایان بده عشقشو برگردون تروجان هرکی دوست داری این بدترین حس دنیاست ای خدا یکاری بکن قربونت برم من هنوز بهت امیددارم تروخدا یکاری بکننننن میخوام حضورتو حس کنم یکاری بکن خدایااگ توهم ولم کنی خیلی تنها میشم تروخدا ولم نکن تروخدا عشقم برگردون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
متن قرآن, سوره 28: القصص, 7 - 16. انصاریان: و مادر موسی الهام کردیم که شیر بده، پس هنگامی که [از فرعونیان] بر او بترسی دریایش انداز، و مترس و غمگین مباش که حتماً می گردانیم، و از پیامبران قرار می دهیم.
دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂
ما به مادر موسی الهام کردیم که: «او را شیر ده؛ و هنگامی که بر او ترسیدی، وی را در دریا (ی نیل) بیفکن؛ و نترس و غمگین مباش، که ما او را به تو بازمیگردانیم، و او را از رسولان قرار میدهیم!»
دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂