2777
2789
عنوان

چه رسم های بی خودی

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 34 پست

سربازی میری 

یه کرم ضدآفتاب فلوئیدی بخر قیمتش زیاد نیست عین آبه 

بزن به پوستت که نسوزی 

الانم اگه ماست و خیار دارید میکس کن بذار رو پوستت 

اگه ندارید سیب‌زمینی رنده کن آبشون بگیر بمال به صورتت بذار خشک شه بعد بشورش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان نمیدونستم تا الان فکر کردم چون پولدارن مهمونی میدن اونو تالار

اکثرا میدن😐

رسم خوبیه خدایی

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

من فکر کردم چون اینا پولدارن مثلا می‌خوان خودشون نشون بدن تالار اینا گرفتن کلی خرج کردن نگو مهمونیه

اکثر کسایی که میرن حج وضع خوبی دارن سفر گرونی 

این رسم از قدیم الایام بوده 

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

واقعا یه سری رسما خیلی بی‌خودن به قرآن مثل همین ولیمه دادن مثل سوغاتی آوردن مثل سیسمونی مثل جهیزیه ک ...

خب عزیزم هر رسمی رو که نباید انجام داد 

ما الان سیسمونی رو رسم نمیدونیم 

یا سوغاتی آوردن که خیلی وقته ور افتاده 

یا جهیزیه یا همین دیدن نوزاد 

من زندایی هام وقته بچه شون دنیا اومد بعد 40 روز 

رفتیم دیدن شون 

ولی ولیمه که خوبه مهمونی میدی بلاخره 

حالا هرکس اندازه وسعش خرج میکنه دیگه 

قرار نیست برا ولیمه خیلی هزینه کنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من فکر کردم چون اینا پولدارن مثلا می‌خوان خودشون نشون بدن تالار اینا گرفتن کلی خرج کردن نگو مهمونیه

😐🤦‍♀️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

انگار چون تونستن و خدا بهشون کمک کرده تونستن حج رو بجا بیارن این عمل واجب رو انجام بدن یه مهمونی بعدش میگیرن هم برای شکرکردن از خدا که بهشون این توانایی رو داد هم اینکه خوشحالی شونو با بقیه تقسیم میکنن دیگه 

چیزه خیلی خوبیه 

خب عزیزم هر رسمی رو که نباید انجام داد ما الان سیسمونی رو رسم نمیدونیم یا سوغاتی آوردن که خیلی وقته ...

ببین متاسفانه اگر خوب خرج نکنی میرم می‌شینم پشت سرت هزار جور حرف می‌زنن حالا شما فامیلای خوب و باشعوری هستید لزوماً همه خانواده خوب و باشعور و فامیل خوب و باشعور ندارن‌ها

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁