2777
2789
عنوان

چه کاربری کارش درست نیست❗❓

90 بازدید | 2 پست

سلام دوستان یه تاپیک با این موضوع زدم که به درک واصل شد🤭

اما من پررو تر از این حرفام این بار تاپیک میزنم ، اما چون جنبه انتقادی و توصیه ای داره پس به گفته ی دوستان قفلش میکنم که نترکه و دعوا نشه🌱❤️

1) دسته اول دوستانی که تاپیک میزنن، سوال جنجالی میپرسن اما به محض اینکه چهار تا کامنت مخالف نظرشون دریافت می‌کنن، تاپیک رو قفل میکنن ، چرا ؟ چون جواب منطقی رو نمیپسندن و دنبال تایید افکار خودشونن. و شما میمونی و ۴_۵ خط متنی که زحمت کشیدی و برای استارتر تایپ کردی 😢

۲) افراد بی ملاحظه ای که چون تعداد تاپیکای خودشون تموم شده راه میفتن توی تاپیک های بقیه و التماس گزارش. هرچی هم بهشون میگی نمیشه برای بقیه گزارش بی مورد زد ، خودمون تعلیق میشیم انگار نه انگار 🥴

۳) دوستانی که توی تاپیک های بقیه کاملا بی ربط و بی مورد مشکلشون رو مطرح میکنند و یا تبلیغ میکنن🤐

۴)کاربرایی که اگر توی تاپیک استارتر نظری مخالف نظر خودشون ببین ، ریپلای میکنن و جنگ و دعوا راه میندازن 👹

۵) کاربرایی که عادت دارن با به حاشیه کشیدن تاپیک ، آوردن اسم کاربران سایت تاپیک بقیه رو به درک واصل کنن🥷🏻

🌱❤️امیدوارم این تاپیک تلنگری باشه برای دوستانی که این مسائل رو رعایت نمیکنن❤️🌱

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

من فقط گزارش بزنین حال حرفای مردم ندارم

سلام عذر میخوام میشه تاپیک اخرم گزارش بزنی حالم خوب نبود گفتم درد دل کنم اما دیدم شاید گفتنش اینجا اشتباه بود

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

باشه

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان