2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم تو یدوفولیک میخوردی از قبل؟

اگه نه باید روزی ۱ دونه بخوری ضروریه.

ولی اگه میخوردی و هنوزم میخوری، نیازی نیست. بذار هفته ۸ برو دکتر واست سونو بنویسه واسه تشکیل قلب جنین.

.•° بعضیا چشمشون شوره، عقلشون شیرین، گوشتشون تلخ؛ خودشونم فک میکنن خیلی بامزَّن   !!  °•.
عزیزم تو یدوفولیک میخوردی از قبل؟ اگه نه باید روزی ۱ دونه بخوری ضروریه. ولی اگه میخوردی و هنوزم می ...

شما هم بامن همزمان انگار بارداریم شما میدونین چندهفتگی هستش ؟

ان مع العسرا یسرا
قبل از بارداری چه ازمایشایی باید بدیم بجز سونو

من ماه پیش رفتم دکتر سونوواژینال کرد دوماه اقدام بودم خودم خواستم منو براآزمایش تخمک و همسرموبرا اسپرم بنویسه ا فهمیدم باردارم نرفتم

ان مع العسرا یسرا
شما هم بامن همزمان انگار بارداریم شما میدونین چندهفتگی هستش ؟

پس نگران نباش همون هفته ۸ برو.

آره باهمدیگه هستیم تقریباً 😁

بله گلم. من تازه هفته شیشم شروع شده.

.•° بعضیا چشمشون شوره، عقلشون شیرین، گوشتشون تلخ؛ خودشونم فک میکنن خیلی بامزَّن   !!  °•.
پس نگران نباش همون هفته ۸ برو. آره باهمدیگه هستیم تقریباً 😁 بله گلم. من تازه هفته شیشم شروع شده.

شرمنده این سوالومیکنم شما اولین روزآخرین پریودتون کی بود😳😳

ان مع العسرا یسرا
شرمنده این سوالومیکنم شما اولین روزآخرین پریودتون کی بود😳😳

دشمنت شرمنده عزیزم ❤

من سوم مهر پری شده بودم.

شما فک کنم ۲ روز زودتر از من موعدت بود، درسته؟

دشمنت شرمنده عزیزم ❤ من سوم مهر پری شده بودم. شما فک کنم ۲ روز زودتر از من موعدت بود، درسته؟

آره منم۳۰ شهریور عزیزم دیروز آز خون دادم بتا بالای ۱۰۰۰ نوشته

ان مع العسرا یسرا
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز