2821
2789
عنوان

بختمو بستن 😭

366 بازدید | 16 پست

میدونم شاید به نظرتون مسخره بیاد اولش برای خودمم اینجوری بود و اعتقاد نداشتم ولی دیدم ک واقعیته 

من حدود دو سال میشه ک نمیتونم با کسی وارد رابطه شم به هیچ وجه ( هیچ مشکل ظاهری هم ندارم ) اطرافیانمم واسه همین تعجب میکنن و وقتی میگم با کسی نیستم کسی باور نمیکنه یعنی حتی درحد سلام علیکم پیش نمیرم 

ک دیگه هم خودم هم خانوادم شک کردیم به این قضیه 

پیش یه دعانویس رفتیم و قضیه رو گفتیم سرکتاب باز کرد و گفت بختتو بستن ولی بعدش من با خودم گفتم چون واسش قضیه رو تعریف کردیم حتما گفته بختتو بستن چند روز بعد رفتیم پیش یه دعا نویس دیگه و چیزیو تعریف نکردیم فقط گفتیک یه سرکتاب باز کن و گفت بختتو بستن حتی مشخصات طرفم داد بهم منم خیلی تعجب کردم واقعیتش و دیگه باورم شد این سری حالا نمیدونم چیکار کنم خیلی ناراحتم چقد یه ادم میتونه پست باشه که همچین کاریو بکنه 

بااجازه اسی .

(میشه  لطفا نظربدید..دوستان .زن وشوهری)❤❤

_یه دوستم  ۴ساله ازدواج کرده  شوهرش مشکل ناتوانی جنسی داره مثل خاهربرادرن. بی محبت و سردوخاموش زندگیش ودخالت خونوادش .پسره صدشو فقط برا خونواده مادرش میزاره .
این دختره بیچاره دوسش داشت تلاششو کرد که درست بشه امانشد وافسرده شده ...پسره اینگاربازور زن گرفته .
وحالا  رل قدیمی دختره که همو  میخواستن قبلا .دختره پیداش کرده دوباره و زندگیشو برای پسره میگه .ومیگه باشه جداشو من میگیرمت ..البته خارجه . وحتی ۱۵۰ م ت  هم  به دختره پول داده .محظ احتیاط دستش باشه .پسره واقعا عاشقشه . میگه زودترفقط تموم کن ازدواج کنیم.
حالا دختره باخودش میگه من حرصم میگیره مفتی جدابشم  .. البته  دوسال پیش ک تصمیم گرفت جدابشه   پسره مال داشت توقیف نکرد گفت دلم میسوزه دلم نمیاد.
وحالاکه جدی میخاد جدابشه  ..بازم میگه اگه درحد ۲۰۰ت بهم بده جدامیشم ..اماممکنه طول بکشه..کتک . خیانتش.مادرش. تحقیر. صبر.
حالاشمابگین ؟❤
🤍۱__صبر کنه  یه ۲۰۰تومنی بگیره ازاین
بعد جدا بشه ولی ممکنه طول بکشه . و میترسه اون پسر  جدید رو ازدستش بده .(اینجوری اروم میشه پول بگیره)
🤍۲__ حقشو اگه داد که داد توافقی. نداد هم بگزره از حقش سریع.اینجوری  زودتر با جدیده ازدواج میکنه . تازه ساپورت مالی هم میکنه . دیگه چیمیخواد.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بااجازه اسی .(میشه لطفا نظربدید..دوستان .زن وشوهری)❤❤_یه دوستم ۴ساله ازدواج کرده شوهرش مشکل ناتوا ...

بلد نیستی تاپیک بزنی ؟

خیلی زشته تو تاپیک بقیه میای حرفاتو میزنی

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝آقایون مثلا محترم سایت درخواست دوستی ندنننننننننن قبول نمیکنم متاهلم 😐

بااجازه اسی .(میشه لطفا نظربدید..دوستان .زن وشوهری)❤❤_یه دوستم ۴ساله ازدواج کرده شوهرش مشکل ناتوا ...

کارتون بینهایت زشته تو تایپک یکی دیگه تبادل نظر کردن 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

عزیزم بیا خصوصی راهنماییت کنم الهییی بگردم نگران نباش

اینجا بگو بقیه هم استفاده کنن

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

منم اگه دعانویس بودم هر دختر مجردی میومد پیشم میگفتم بختتو بستن. 

هر خانم متاهلی هم میومد میگفتم چشم و نظر دنبال زندگیته و برات دعا گرفتن.

بعدم کلی پول ازش میگرفتم و بختشو باز میکردم😂😂

عزیزم بیا خصوصی راهنماییت کنم الهییی بگردم نگران نباش

همینجا بگو خب کنجکاو شدم

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

دومی 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

همسرم میبینه تاپیکمو مجبورشدم این موضوع وبزارم😔

قضیه خودته قضیه دوستت نی

خب اول اجازه بگیر اگه استارترش موافقت کرد نه اینکه همینطوری با اجازه اسی بازم کارتو نمیتونی توجیح کنی 

همسرم میبینه تاپیکمو مجبورشدم این موضوع وبزارم😔

توی تاپیکاهم میبینه چی نوشتی

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝آقایون مثلا محترم سایت درخواست دوستی ندنننننننننن قبول نمیکنم متاهلم 😐

ببخشید پستم نامربوطه 

ولی میشه اون آدمو به من معرفی کنی؟

توی تاپیکم گفتم دلیل نیازمو

و اینکه هزینه ش چقدره حدودا 

کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 7 ساعت پیش
2791
2779