2777
2789
عنوان

راه حل بدین

61 بازدید | 14 پست

مبخوام برا کنکور بخونم از حالا و خونمون شرایط خوبی برای درس خوندن نداره.  تا کتابخونه هم رفتن. و برگشتن ۱ ساعت راهه یعنی نیم ساعت طول میکشه برسم زیاده نههه چجوری پیدا ردی کنم انقدر راهو نمیشه 

بیخیال شم نه ؟ 

کسی نیست بیارتم ببرتم

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

خونتون چه جوریه مگه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو حیاط نمیتونی بخونی؟یا اتاقی جایی

اتاق شخصی ندارم حیاطم خودم راستیتش دوست ندارم حیاطمون مر گلو گیاهه منم حساسیت دارم به گلو گیاه 

اتاق جدا ندارم بچه داریم دو قلو

اهان سخته اره خب ولی مگه دهم نیستی

برو حموم و دستشویی میشه همه جا خوند البته عوارض داره ولی خب.......

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

همیشه که شرایط بر وقف مراد نیست نمیشه هم منتظر باشی تا همه چیز کامل و بی نقض باشه بعد یه کاری کنی یا ...

شرایط تو خونه نمیزاره درس بخونم اخه روزی نیم ساعت که من دق میکنم انقدر میاده روی اصلا میگم نخونم برای کنکور  از تابستون بخونم

اهان سخته اره خب ولی مگه دهم نیستیبرو حموم و دستشویی میشه همه جا خوند البته عوارض داره ولی خب.......

خواهر دیگه سلامتو راحتی خودم مهم تره نه دیگه یازدهمم نشد تابستون میخونم دیگه

شرایط تو خونه نمیزاره درس بخونم اخه روزی نیم ساعت که من دق میکنم انقدر میاده روی اصلا میگم نخونم برا ...

تلاش خودت رو بکن حالا یا قبول میشی یا نمیشی ، ببین شب تا صبح یا صبح خیلی زود مثلا ساعت ۴ می تونی درس بخونی؟

خواهر دیگه سلامتو راحتی خودم مهم تره نه دیگه یازدهمم نشد تابستون میخونم دیگه

ببین من جونم رو دادم واقعا بالا خونه هم خوندم

تلاش خودت رو بکن حالا یا قبول میشی یا نمیشی ، ببین شب تا صبح یا صبح خیلی زود مثلا ساعت ۴ می تونی درس ...

نمیدونم والا تاحالا امتحان نکردم ولی برا سلامت بدن خوب نیست که