2789
عنوان

راه حل بدین

62 بازدید | 14 پست

مبخوام برا کنکور بخونم از حالا و خونمون شرایط خوبی برای درس خوندن نداره.  تا کتابخونه هم رفتن. و برگشتن ۱ ساعت راهه یعنی نیم ساعت طول میکشه برسم زیاده نههه چجوری پیدا ردی کنم انقدر راهو نمیشه 

بیخیال شم نه ؟ 

کسی نیست بیارتم ببرتم

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو حیاط نمیتونی بخونی؟یا اتاقی جایی

اتاق شخصی ندارم حیاطم خودم راستیتش دوست ندارم حیاطمون مر گلو گیاهه منم حساسیت دارم به گلو گیاه 

اتاق جدا ندارم بچه داریم دو قلو

اهان سخته اره خب ولی مگه دهم نیستی

برو حموم و دستشویی میشه همه جا خوند البته عوارض داره ولی خب.......

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

همیشه که شرایط بر وقف مراد نیست نمیشه هم منتظر باشی تا همه چیز کامل و بی نقض باشه بعد یه کاری کنی یا ...

شرایط تو خونه نمیزاره درس بخونم اخه روزی نیم ساعت که من دق میکنم انقدر میاده روی اصلا میگم نخونم برای کنکور  از تابستون بخونم

اهان سخته اره خب ولی مگه دهم نیستیبرو حموم و دستشویی میشه همه جا خوند البته عوارض داره ولی خب.......

خواهر دیگه سلامتو راحتی خودم مهم تره نه دیگه یازدهمم نشد تابستون میخونم دیگه

شرایط تو خونه نمیزاره درس بخونم اخه روزی نیم ساعت که من دق میکنم انقدر میاده روی اصلا میگم نخونم برا ...

تلاش خودت رو بکن حالا یا قبول میشی یا نمیشی ، ببین شب تا صبح یا صبح خیلی زود مثلا ساعت ۴ می تونی درس بخونی؟

خواهر دیگه سلامتو راحتی خودم مهم تره نه دیگه یازدهمم نشد تابستون میخونم دیگه

ببین من جونم رو دادم واقعا بالا خونه هم خوندم

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

تلاش خودت رو بکن حالا یا قبول میشی یا نمیشی ، ببین شب تا صبح یا صبح خیلی زود مثلا ساعت ۴ می تونی درس ...

نمیدونم والا تاحالا امتحان نکردم ولی برا سلامت بدن خوب نیست که