2777
2789
عنوان

دکتر رزاقی

492 بازدید | 14 پست

خانوما من 3تا سقط زیر 8هفته داشتم میخواستم برا پیگیری درمان برم پیش دکتر رزاقی.میشه اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه چه روزایی باید برم و همون روز سونو و آزمایشم میخواد؟با شوهرم باید برم؟چندم پریود باید برم؟لطفا راهنمایی کنید.میخوام از شهرستان بیام.

حتما روز ۱۰ تا ۱۲ پریودت اونجا باش

شوهرت لازم نیست بیاد

روزهای شنبه دوشنبه سه شنبه چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۴ عصر هستن. تماس بکیر وقت رو برای یکماه بعدش بهت میده. 

سونو میکنه. همه ازمایشها و مدارکت رو ببر. ناشتا باش. سعی کن اولین وقت رو بگیری که زود ویزیت شی و بری برای ازمایشایی که مینویسه چون انتقال خون ازمایشا رو انجام میده که تا ۱ ظهر بیشتر نیستن. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما روز ۱۰ تا ۱۲ پریودت اونجا باش شوهرت لازم نیست بیاد روزهای شنبه دوشنبه سه شنبه چهارشنبه از ساع ...

مانترا  جان   شماره دکتر رزاقیو داری  ...اسم  کوچیکش چیه   .

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
اسمش فاطمه اس

شما مشکل دی اف ای شوهرت حل شد چکار کردین  ...پیش رزاقی میری من نوبت دارم  پیشش

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
اسمش فاطمه اس

البته  عارفی میرماااا   ..ولی میخام یبار  رزاقی ببینه ازمابشاتمو  ....  

ببخشید دکتر رزاقی برگشتن؟ شما راحت نوبت گرفتین؟ ادرسش همون تجریش هست؟

اره برگشته  همونه