2777
2789
عنوان

چرا واقعا

21 بازدید | 7 پست

یه نفر هست باهام بد حرف میزنه ولی بفکرم هست و تا سرما میخورم سراغمون میگیره ولی به خودش زحمت نمیده معذرت خواهی کنه البته تو ناشناس  تلگرام گفته که من فهمیدم خودشه چون من آیدی ندارم و..

و اینو هم بگم بهم پیشنهاد بد داد نمی دونم چرا همه میگن مذهبی هست ولی واسه من نبود و نیست منم خیلی دوسش داشتم ولی دوست داشتم کم شد ولی از بین نرفت هر کاری میکنم آخرم بهش فکر میکنم انگاری بدونش نمیشه شمارشو حذف کردم زنگ میزنه و مباد خونه مون معذرت خواهی هم نمی کنه نه اون بهم نگا میکنه نه من خجالت میکشم او چقد نوشتم

اولش حالم از خودم بهم می‌خورد که چرا همچین پیشنهادی داده😔

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بهت پیشنهاد بد داد؟ کات و تمام

رابطه ای نداشتیم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم چیزیه که تو ذهنشه

ولی من فکر کردم دوستم داره خانوادم میشناسنش و بخاطر همین شماره شو داشتم یه بار بش پی ام دادم و حرف زدیم و بعد بهم اونو گفت من فوش دادم  الان کلی گذشته ولی هنوزم دوسش دارم و از طرفی اون فک میکنه من خرابم

خواهش میکنم تلاش کن تا فراموشش کنی

تلاش میکنم ولی تا یه آهنگ غمگین پخش میشه یادش میفتم

خودم راضی میکنم دوسم نداره فقط یه هوسه ولی بازم تا یه چی میشه بهش فو

کر میکنم مامانم کلی از تعریف میکنه ولی نمیدونی چجوریه