2777
2789
عنوان

نیروی انتظامی

616 بازدید | 37 پست

واقعا اپراتور هاشون خیلی خوش برخورد و مهربونن موقعی که باهاشون صحبت میکنی اصلا جوری رفتار نمیکنن که هول کنی و یا احساس بدی داشته باشی یک جورایی حتی این توانایی رو دارن که از پشت تلفن هم بهت ارامش بدن نمیدونم چجوری بگم ولی واقعا خیلی کارشون درسته امیدوارم سلامت باشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا ما با یکیش برخورد داشتیم مثل ...... بود متاسفانهاز همشون متنفر شدمالهی خدا جوابش رو بدهان شاءال ...

به هرحال هر پنج تا انگشت مثل هم نیستن واقعا ولی الان از حق نگذریم اکثریت ادم های خوب و محترم و لایق احترامی هستن 

به هرحال هر پنج تا انگشت مثل هم نیستن واقعا ولی الان از حق نگذریم اکثریت ادم های خوب و محترم و لایق ...

گفتم که برای ما دقیقا برعکس بودن

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

مبگمـ ی سوال ،ی مورد کلاهبرداری رو میخام ب پلیس فتا گزارش کنم که طرف همچنان داره از مردم ب وسیله شغلی که داره انجام میده اما ن میخام که شناسایی بشم ن حرفی از من ب میون بیاد چون شوهرم اگه بفهمه طلاقم میده 

فقط میخام اون طرفو بگیرن کهودیگه کلاه سر بقیه نزاره چیکار کنم ؟؟؟؟

مبگمـ ی سوال ،ی مورد کلاهبرداری رو میخام ب پلیس فتا گزارش کنم که طرف همچنان داره از مردم ب وسیله شغل ...

اگه کلاهبرداری اینترنتی باشه به نیروی فتاشکایت کن چون همه پیامک های احضاریه و غیره به شماره خودت ارسال میشه تا اونجایی که شنیدم ولی بازم یک مشورت بکن و اگه توانایی نداری از طریق یک ادم مورداطمینان وارد عمل شو