bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 عنوان بخورم یعنی 80 بازدید | 9 پست الان تقریبا ۱ ماه شیرینی و حتی یه دونه قندم نخوردم ولی امروز بشدت هوس شیرینی کردم دلمم نمیاد بخورم شاید بخاطر پریود باشه میام بخورم دلم نمیاد 😔 میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️ 1403/07/19 | 15:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maaneliiii عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 6713 تو این یه ماه خیری هم برات داره مهم دله،وگرنه چشم هرروزیه بهترشومیبینه
خدای_آرزوها عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 3365 ولی ماشالله به ارادت سخته منم میخوان نخورم به جاش چی میخوردی 💛
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 تو این یه ماه خیری هم برات داره من برای پوستم و اینکه تو خانواده مون همه قند دارن قندو شیرنی نمیخورم میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 ولی ماشالله به ارادت سخته منم میخوان نخورم به جاش چی میخوردی اولاش خیلی اذیت میشدم مخصوصا داداشم شیرینی جلوم میخورد ولی از هفته دوم دیگه برام سخت نبود یا مهمونی دعوت شدم شیرینی نخوردم واسه همه عجیب بود من سعی میکردم غذا های که قند ندارن وغذای خونگی بخور آب میخوردم قند های طبیعی هم نمیخوردم میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 اره به خاطر پریود خونریزی داری قندت افتاده دلت میکشه اره فکر کنم میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
maaneliiii عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 6713 اره فکر کنم خرما بخور یا سیب با دارچین مهم دله،وگرنه چشم هرروزیه بهترشومیبینه
خدای_آرزوها عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 3365 اولاش خیلی اذیت میشدم مخصوصا داداشم شیرینی جلوم میخورد ولی از هفته دوم دیگه برام سخت نبود یا مهمونی ... وای قند های طبیعی مگه میشه مثلا میوه نخورم؟؟؟؟😓 💛
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 وای قند های طبیعی مگه میشه مثلا میوه نخورم؟؟؟؟😓 یه زنه یوتیوب میگفت نخورید باز من شنیدم بعضیا میخورن میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️