2777
2789
عنوان

حیوان آزاری

243 بازدید | 20 پست

در مقابل این عمل شنیع چه کار میشه کرد یه گربه ی طفلی تو حیات خونه روستاییمون هست همسایه ها هم خیلی دوستش دارن اینو گفتم بدونید طفلی هیچ آزاری نداره بعد تو روستا ها هم موش زیاده این میگیره میخوره بعد هر دفعه بچه های عمم و عمه اینا میان کلی اذیت میکنن طفلی رو زبون نفهم هم هستن اصلا هر چی میگم نکنین گوش به حرفم نمیدن چی کار کنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگو صاحب داره این گربه راه خونشون هم خوب بلده صاحبشم می‌دونه میاد اینجا چیزیش بشه عابروی مارو می‌بره ...

نه میدونن گربه منه 🥲فک کن زن ۴۰ ساله به این گربه حسادت میکنه حرص و جوشش رو میخوره هیچی نمیگه ها اما لاقل یه تربیت هم نمیکنه بچه رو که نکن 

من سریع در مقابل حیوان آزار واکنش نشون میدم

منم همیشه هم با زبون خوش چون از بعضی اخلاقشان خبر دارم نمیخوام دعوا بشه ولی اصلا حرمت حرف نگه نمی‌دارند خدا شاهده تند حرف نزدم ولی انگار نه انگار

پس بگو ویروس انگلی گرفته زود انتقال میده که نرن نزدیکش

ببخشید از عصبانیت نیستا ولی اونا خودشون یجورین که به انگل میگن برو کنار من بگم میگن ایراد نداره دو دیقه نمیرن پیشش دیقه بعدی دوباره اذیت میدن

منم همیشه هم با زبون خوش چون از بعضی اخلاقشان خبر دارم نمیخوام دعوا بشه ولی اصلا حرمت حرف نگه نمی‌دا ...

بزار دعوا بشه بچه گربه خواهرم تو کوچه چند تا پسر بی ادب اذیتش میکردن رفتم در خونه تک تکشونو با سنگ زدم کشیدمشون بیرون گفتم یه بلایی سر این بیاد با همین سنگ میزنم تو سره بچه هاتون شما هم وقت کردین به بچه هاتون یاد بدین حیوان آزاری نکنن پلنگ که نیست سنگ میزنن بش آزارش میدن دیگه هیچ کس از اون روز اذیتش نکرد کلا تو خیابون هم میبینم کسی حیوان اذیت میکنه به سمتش حمله میکنم

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

بزار دعوا بشه بچه گربه خواهرم تو کوچه چند تا پسر بی ادب اذیتش میکردن رفتم در خونه تک تکشونو با سنگ ز ...

پدرم مادرم از دست اینا میدونی چی میگن میگن که آخه حیونه‌ خب واسه حیون‌ دعوا درست نکن از دست این عمه ها ذلم‌ به خدا

پدرم مادرم از دست اینا میدونی چی میگن میگن که آخه حیونه‌ خب واسه حیون‌ دعوا درست نکن از دست این عمه ...

حیوان هم یک موجود زندست چقدر من سر حیوان دعوا راه انداختم مادرمم میگه زشته نرو در خونشون میگم زشت حرکت این بی فرهنگاست که حیوان آزاری میکنن منو امثال من باید از این زبون بسته ها دفاع کنیم 

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

خواهشا هر کی اینجا هست حداقل به بچش یاد بده تربیت بکنه با زبون خود بچه بگه گناه داره اعصابم خورده از دست کارای این بچه ها بار ها هم تربیت کردما گفتم نکنین بچه ها حالیشون نیست معلومه تقصیر والدینه‌ خوب اونا نتونستن حال بکنن من چطور بفهمونم آخه

حیوان هم یک موجود زندست چقدر من سر حیوان دعوا راه انداختم مادرمم میگه زشته نرو در خونشون میگم زشت حر ...

بنظرت چیکار کنم بار ها گفتم اینبار رفتم خیلی آروم و خوب گفتم ولی حالیشون نمیشه که نمیشه اینبار به پدرم گفتم که هر کار با گربه بکنن منم همونکارو میکنم باهاشون کاشکی به خودشون بیان

ببخشید از عصبانیت نیستا ولی اونا خودشون یجورین که به انگل میگن برو کنار من بگم میگن ایراد نداره دو د ...

دیگه پس مجبوری تند برخورد کنی والا خر هم با هوششش گفتن حالیش میشه نباید حرکت کنه 😐