2777
2789
عنوان

چی بگم بهشون بر بخوره

93 بازدید | 13 پست

مامانم رفته لبو خریده ، برای فردا که میخواد مادر و خواهرش ببره بیرون ( هرررهفته جمعه ها مادر و خواهرش میبره بیرون و حتما یا شام یا عصرونه درست میکنه و میبره ) الانم من یکم حالم خوب نیس ، سرماخوردم

اومدم ۲تا لبو بردارم بزارم بپزه ، گفت برندار بزار برای فردا 

این بار اولش نیس از این کارا میکنه 

خیلییییی واضح مادر و خواهرش به بچش که من باشم ترجیح میده 😐😂

اونم چه مادر و خواهرییییییی ، از صدتا غریبه بدترن 

چقد دلشو الکی شکستن و میشکنن، با این حال اگه بهش بگن باید بچه هاتو بخاطرشون بکشی ، این کارو میکنه 

راستش دیگه مثله قبل دوسش ندارم 

خیلیییی جاها برای خوشحالیش تلاش کردم چون دوسش داشتم 

ولی الان قضیه فرق کرده 

این خالم و مامانبزرگمم به شدتتتتتت ادمای مصخرف و دورویی ان 

با اینکه مادرم این همه بهشون محبت میکنه ولی میرن می‌چسبن به اون یکی خواهرا و برادراشون 

شما جای من بودین چیکار می‌کردین

بنطرتون به خالم چی بگم یا چیکار کنم بهشون بربخوره دیگه نیان ؟؟؟؟؟ 

زندگیمونو مختل کردن 

یه جمعه نمیتونیم برای خودمون باشیم 

شمارتو داره؟استوری وات سااپتو میبینه؟؟ استوری بزار که سرتون از زندگی بقیه بکشید بیرون همش رو دست بقیه نباشید مفت خورا ، کسی بیکار نیس شمارو ببره بگردونه عشق حال کنید !! 

کاربری دوممه😜قدیمیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمارتو داره؟استوری وات سااپتو میبینه؟؟ استوری بزار که سرتون از زندگی بقیه بکشید بیرون همش رو دست بقی ...

این کارو بکنم مامانم سرمو میزاره لب جدول میکشتم 

میخوام یه کاری کنم خودشون متوجه بشن نیان

این کارو بکنم مامانم سرمو میزاره لب جدول میکشتم میخوام یه کاری کنم خودشون متوجه بشن نیان

نه دیگ بعدن مامانت گف چرا اینطور کردی دبه کن که منظورم دوستام بودن🤣 چون خودم این کارو کردم جواب داد بعدنم گفتم منطورم اون نبوده

کاربری دوممه😜قدیمیم
این کارو بکنم مامانم سرمو میزاره لب جدول میکشتم میخوام یه کاری کنم خودشون متوجه بشن نیان

بعد طرف بهم گف تو از مامانت نمیترسی میخام زنگ بزنم به بابات بگم چه استوری واسم گزاشتی گفتم زنگ بزن بگو بابام بهم گف دستت درد دختر من باید شجاع باشه خوب کردی بابا🤣🤣

کاربری دوممه😜قدیمیم