ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هستن اره همچین چیزام هست و فک کن تکنولوژی اونا که دست دنیارو از پشت میبنده نتونستن کشف کنن !
عجیبن ی فکت یا تئوری هم هست ک قبل از ادمو حوا! انسان هایی زندگی میکردن ک پیشرفته تر از ما و باهوش تر بودن و زمانی ک تونسته بودن از ادم فضایی ها جلو بزننن در عملو پیشرفت ادم فضایی ها اونارو قتل عام کرده و منقرض!
از اشیایی ک پبدا شدع میشه فهمید ک قبل از ما بودن کسانی ک در زمین زندگی میکردن!
به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
ارتباط با ارواحو ی چیز ماورایی نمیدونم حقیقتش تو امضامم نوشتم ماورا ساخته ذهن خوده ماست ماورا طبیعته ...
من منظورم ارواح مؤمنین هست مخصوصا اهل بیت
هرموقع ازشون خواسته داشته باشی برات نشانه میفرستند جوابتو میدن خیلی شگفت انگیز هست و حس خوبی داره شاید اون مناطقی ک فرستاده ای واقعا ماورایی باشند ولی بنظر میاد کار شیاطین و اجنه باشه ما شیعه و مسلمانیم بهتره اینطوری حالمون قشنگ بشه اگر خواستی چند مورد برا خودم اتفاق افتاده برات توضیح بدم