2777
2789

من یه مرکز لیزر عالی میشناسم تو اصفهان هم دستگاهشون محشر و به روزه هم اپراتورشون دقت کار بالایی داره بهداشت رو خیلی خوب رعایت می‌کنند و قیمتشونم به نسبت مراکز دیگه مناسب تر هست به دوستان اصفهانی پيشنهاد میکنم حتما این مرکز لیزر رو امتحان کنند.

09217870776

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیزر سلمانی برید ادعا میکنه اگه جواب نگرفتی تو ۳ جلسه پولتو پس میده کارش حرف نداره

سلمانی رو رفتم چندسال پیش عالی بود امسال رفتم برا شارژ همچنان خیلی خوبه دستگاهش نو شده

من کلینیک زیبایی ریحان داخل خیابان ارباب رفتم فوق العاده بود خدماتشون vip و خیلی تمیز. بهترین دستگاه رو داشتن و اپراتور رو خودمون انتخاب میکردیم خیلی تمیز بودش. اپراتوراش هم خیلی دقیق بودن هیچ قسمتی جا نمینداختن یا اصلا درد نداشت تازه روی لیزر جلسه روشن کننده بیکینی و زیر بغل رایگان هم میدادن و خیلی لوکس و تمیز بود. شمارشون براتون میزارم خواستین استفاده کنین

09138331627