2821
2789
عنوان

لطفا کمک

459 بازدید | 18 پست

سلام دوستان. من در پی یه دوره استرس زا به‌ بیماری فیبرومیالژیا دچار شدم. الان میخوام راه برم پاشنه پاهام درد میگیره. میشینم میخوام پاشم زانوهام درد میگیره میخوابم شونه و کمرم خشک میشه و انرژی و توانم نسبت به قبل خیلی خیلی کم شده ، الان چند ماهه تحت درمانم. ماه اول یه کم بهتر شدم بعدش همونطور موندم و تغییر نکردم. خواهشا اگه کسی به این بیماری مبتلا بوده و خوب شده بیاد بگه میترسم هیچ وقت خوب نشم.همه فکر میکنن تنبل شدم ولی واقعا همه جام درد میکنه. حتی استخون مچ دستام‌ و بند انگشتام. استخون پاشنه پا و پشتش.  هر جا که فکرشو بکنید استخون و ماهیچه هاش درد میکنه.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آره عزیزم دارو میخورم، اول حتی تو انجام کارای شخصی هم مشکل داشتم دارو میخورم بهتر شدم نسبت به اول ول ...

من بدن درد کتق و پشت و باز و لگن درد دارم

بعضی وقتا میره تو سرم فشار میاد بهش

چ قرصایی میخوری

من بدن درد کتق و پشت و باز و لگن درد دارمبعضی وقتا میره تو سرم فشار میاد بهشچ قرصایی میخوری

پرگابالین، دولوکستین، آریزور، میرتازاپین

شما دکتر رفتی؟ اگه نرفتی حتما تا تشدید نشده برید

من سه ماه اول چون باردار بودم نمیتونستم دارو استفاده کنم و وقتی دارو استفاده کردم که رو به موت بودم اینقدر حالم بد بود

شما تو بارداری درگیر شدی؟؟

بله عزیزم قبلا اصلا نداشتم. 

شما اول حتما برو دکتر وقتی بهتر شدی باردارشو.

البته فک میکنم اندازه من درگیر نیستید من استخونامم درد میکنه.

ولی در هر صورت اول درمان شید بهتره

بارداری اولتونه؟

بله عزیزم قبلا اصلا نداشتم. شما اول حتما برو دکتر وقتی بهتر شدی باردارشو.البته فک میکنم اندازه من در ...

من درد شدید داشتم الان مثلاً ۲۰ درصد بهترم

چون دیگ حواسمو جای دیگه پرت میکنم نمیخوام فکر کنم بهش

من زایمان زودرس داشتم بعدش انقد غمگین شدم مریض شدم

بچه ندارم باید بیارم مجبورم

ولی باید برم دکتر تو بارداری نمیشه دارو خورد؟

من درد شدید داشتم الان مثلاً ۲۰ درصد بهترمچون دیگ حواسمو جای دیگه پرت میکنم نمیخوام فکر کنم بهشمن زا ...

عزیزم انشالله به زودی جاش سبز میشه

خب ترجیحا دارو نمیدن یا داروی خ ضعیف میدن اول برید دکتر با دکترتون مشورت کنید. 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز