2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شویدپلو درست کردم ... ماهی برای دخترم ضرر داره، کنارش مرغ گذاشتم.

هنوز آماده نیست.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
نوش جونتون چرا براش ضرر داره ماهی ؟

مریض شده بچم، صداش درنمیاد، گلوش متورم شده، بردم دکتر گفت چند روز بهش ماهی نده.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
الهی عزیزم خوب میشه فقط رعایت کن تو غذاش

قربونت برم. ممنونم.

انشالله...

آره، بچم خیلی اذیت شد. انشالله هیچ بچه ای مریض نشه.همه مریضا هم زود خوب بشن. واقعا سخته...

ایشالله عزیزم ❤️🙂بهتره بچت؟؟

سلام عزیزم.

آره خداروشکر، دیروز بردمش حموم در حد سونا و استخر تو آب و بخار موند... راه نفسش باز شد. صداش هم باز شد.

میگه مامان چقدر خوب شدم.

امروز فرستادم رفت مدرسه🌹🌹😄

سلام عزیزم.آره خداروشکر، دیروز بردمش حموم در حد سونا و استخر تو آب و بخار موند... راه نفسش باز شد. ص ...

الهیییس عزیزم خداروشکرررر

اره حموم خیلییییی خوبه 

منم بعد حموم انگاری بهتر شدم خیلی 

🙂😃

تو خونه پیاز بزار واس ضد عفونی محیط