2777
2789
عنوان

معلم خصوصی شیمی بهم پیشنهاد داد

315 بازدید | 14 پست

بچه ها بیاین 

من  امروز رفتم اموزشگاه یکی از صندلی های اموزشگاهمون و پس بدم تخه زمان کنکور رو اونا تست میزدم برده بودم خونه صندلی رو 

بعد رتبم نسبت ب چیزی که انتطار داشتم خیلی بهتر شد  شد 2000

جوابا ک اومده بود نرفته بودم گفتم برم شیرینی ببرم ب دبیرام 

بعد ک رفتم دفتر معلما سر کلاس بودن و اون وایستاده بود تا کلاس بعدی شروع بشه 

سنی هم نداره فک کنم 27 اینا باشه 

گف ازت خوشم اومده خیلی وقته و منتطر شدم تا کنکورتو بدی و بهت بگم 

منم سریع اومدم  میدونم ناشیانه رفتار کردم 

ادم بدی هم نیست الانم پیام داده چرا اونجوری رفتی 

من نمیدونم الان ب مامانم بگم میترسم شک کنه ب همه اون کلاسایی ک میرفتم بخاطر اون بوده باشه 

بعد خودمم تازه دلم شکسته شده بخاطر ینفر دلم میخواد جواب اینو بدم

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

بلاکش کن بره

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این معلمای کنکوری رو‌ ندیدمعمولا با دخترای دانش اموز زیاد لا.س میزننتهشم میرن،دیدم که میگم

نگم ب کسی ؟

نگم ب کسی ؟

نه مادرا معمولا این چیزارو بفهمن عصبی میشن ممکنه مادرت بیشتر روت زوم کنه یا خدایی نکرده داستان گنده تر شه،چون تجربه داشتم اینو میگم،اگه مادرت پایه است و تاحالا از این چیزا بهش گفتی بگو،سعی کن کلاستو عوض کنی،واقعا نذار کسی سال کنکور حواستو پرت کنه

این جملاتی که نوشتی برام خیلی اشناست،چه مشاور ها و معلمایی دیدم که به دانش اموزای کنکوری اینو میگفتن که قول ازدواج بدن و معلوم نیست قصدشون خوبه یا بد،من دانش اموزی دیدم که سر همین رل زدنای سال کنکورش به رشته دلخواهش نرسید برای همین میگم تمرکزت بذار رو درس بعد ها درخواست عاطفی زیاده

نه مادرا معمولا این چیزارو بفهمن عصبی میشن ممکنه مادرت بیشتر روت زوم کنه یا خدایی نکرده داستان گنده ...

کنکورشو داده

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

نه مادرا معمولا این چیزارو بفهمن عصبی میشن ممکنه مادرت بیشتر روت زوم کنه یا خدایی نکرده داستان گنده ...

اره نمیگم 

ولی کنکورمو دادم 

اره نمیگم ولی کنکورمو دادم

عه اره یکی ریپلای زد فهمیدم،متن‌و درست نخونده بودم ولی در کل ببین چطور ادمیه ازش حس‌خوب میگیری یا نه،یا ببین ازوناست که به بقیه همین درخواستو داده یا نه🌝

عه اره یکی ریپلای زد فهمیدم،متن‌و درست نخونده بودم ولی در کل ببین چطور ادمیه ازش حس‌خوب میگیری یا نه ...

نمیدنم خودم تنها مبرفتم کلاس  کسی نیست بپرسم 

یعنی جوابشم ندم ک گفته چرا رفتی //؟

نمیدنم خودم تنها مبرفتم کلاس کسی نیست بپرسم یعنی جوابشم ندم ک گفته چرا رفتی //؟

والا این سوال چرا رفتی یجوریه،خب طرف کنکورش تموم شده بیاد کلاس خصوصی که چی🗿

اگه خودت بهش علاقه داری باهاش بیشتر صحبت کن که بفهمی چخبره اگه خیلی پیش رفت و به خواستگاری رسید،تهش میاد خواستگاری،اگه می‌ترسی دردسر شه بیخیالش شو.

والا این سوال چرا رفتی یجوریه،خب طرف کنکورش تموم شده بیاد کلاس خصوصی که چی🗿اگه خودت بهش علاقه داری ...

ن علاقع ندارم جدیدا هم شکست خوردم تو ی موردی