2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ارره دیدم 

هربار توی زندگیم 

دعای مشلول بخون 

وضو بگیر رو ب قبله بشین بخون 

حاجتت روات مبکنه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
چه معجزه ای میخوای از خدا؟

معجزه ای که زندگی منو عوض می‌کنه 

ولی....

یکسال در انتظار معجزم

دعام کن

یاد تو حس قشنگیست که در دل دارم چه تو باشی چه نباشی نگهش میدارم...🥀💔
ارره دیدم هربار توی زندگیم دعای مشلول بخون وضو بگیر رو ب قبله بشین بخون حاجتت روات مبکنه

سه بار خوندم ولی روا نشد حاجتم😓

از بس نذر و دعا و اینا برداشتم اصن یادم نیست 

چیا خوندم

یاد تو حس قشنگیست که در دل دارم چه تو باشی چه نباشی نگهش میدارم...🥀💔
بخت اقبال شانس پیشونی خوب

روی اخلاق و رفتار،روی استایل روی صحبت کردنت کار کن 

وارد جامعه شو با دانشگاه با یاد گیری هنر یا شاغل شدن پس انداز کن ب خودت برس یهو می بینی با یه شخصی آشنا میشی راهی جلوی پات میذاره یا کسی عاشقت میشه و...

مگه بمیرم و زنده بشم ،که باز آدم قبلی بشم ....

خدا برای همه است 

خیلی معجزه خدا رو دیدم 

تو ی گروه بودم خبری نداشتم ک دوستم دیروز تو گروه راز هامو فاش کرده و مسخره کرده چن روز بود نرفته بودم تو گروه شبش خواب دیدم ی خواب عجیب و باهام حرف زدن تو خواب بهم امید و آرامش دادن بیدار شدن کلی فکر کردم ک چطور شده این خواب رو دیدم تا حوصله ام نکشید گفتم بزار برم تو گروه وقتی رفتم ... حالم خیییلی داغون شده خیلی اگ اون خوابو نمیدیدم خدا میدونه شاید اون روز چ بلایی سر خودم می‌آوردم خدا ب دادم رسید 

اون گروه هم کاملا دخترونه بود