2777
2789
عنوان

طلافروشه فکر کرد من بچه هستم

206 بازدید | 9 پست

امروز رفته بودم طلافروشی تا سکه پارسیانی که برام هدیه آورده بودن رو بفروشم اما فروشنده فکر کرد من سنم خیلی کمه و شاید میخوام سرشو کلاه بزارم کلی سوال و جواب کرد تا مطمئن شد که بچه و کلاه ..بردار نیستم . از این موضوع دیگه خوشم نمیاد درسته سنم خیلی بالا نیست ولی ۲۵ سال هم سن کمی نیست شاید بی بی فیس باشم ولی دیگه مشخصه که اونقدرم بچه نیستم . از رفتارش اصلا حس خوبی نگرفتم . احساس میکنم کسی منو جدی نمیگیره با اینکه کاملا رسمی صحبت میکنم و حجاب کاملم دارم با چادر . تیپم تینیجری نیست . نمیدونم دیگه باید چیکار کنم . شاید اگه چهل سالم بود و جوون به نظر میومدم خوشحال میشدم ولی الانکه جوونم فکر میکنن من بچم واقعا ناراحت کننده هست . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم۲۱سالمه رفتم طلا فروش فکر کردن بچم

ارایش نمیکنی؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
منم بیبی فیسم و همین مشکلو دارم

شاید بقیه فکر کنن که مثلا داریم پز زیرپوستی میدیم یا کلاس میزاریم ولی واقعا اینطور نیست قطعا شما که این شرایط رو داری بهتر منو درک میکنی . واقعا اعتماد به نفس آدم میاد پایین 

شاید بقیه فکر کنن که مثلا داریم پز زیرپوستی میدیم یا کلاس میزاریم ولی واقعا اینطور نیست قطعا شما که ...

اره، بدتر اینکه سرت کلاه میزارن فکر میکنن بچه ای نمیفهمی، 🤷🏻‍♀️

🍉💜🦋

2790
2778
2791
2779
2792