2777
2789

دوستان اگه میشه با حرفاتون کمک کنیننن...من مادرم خیلی رفتارای بدی نسبت ب بچه هاش داره و با ما اصلا مثل ی مادر نیس من اگه ۱۰۰ روزم خبری ازم نشه براش مهم نیس خلاصه اصلا عاطفه نداره... من دیروز نمیدونم چیشد یهو ب مادر شوهرم گفتم اینارو آخه مادر داماد خودشونم همین طوریه و آنقدر پدر و مادر شوهرم خوب و با جنبه آن ک داماد اومده گفته ک مادرم اینطوریه منم یهو گفتم الان خیلی پشیمونم درسته مادرشوهرم آدم بدی نیس ولی من داغووونم چیکار کنممممم شماها بگین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم نیست چند هفته دیگه بگو مامانم جدیدا خیلییی پیگیرم میشه انگار خدا بخواد خوب شده و تمام...

هرگز عیب خانوادت رو نگو دختربی سیاست

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

ول کن بابا فک می کنی خودشون خیلی خوبن؟فقط ماها سیاست نداریم رو می کنیم...اونام کم کم مال خودشون رو میشه 

گفتی کِ گفتی خودت و یکم سبک کردی اصلا بهش فکر نکن سال دیگه این موقع اصلا یادت نمیاد این مساله پس امروزت و خراب نکن...

ول کن بابا فک می کنی خودشون خیلی خوبن؟فقط ماها سیاست نداریم رو می کنیم...اونام کم کم مال خودشون رو م ...

قبول دارم کاملا،شوهرم اتفاقا عیب های مادربزرگش رو در حق مادرشوهرم بهم گفته حتی دیروز هم ک اینارو بهش گفتم خودشم گفت ک پدرشوهرمم از دست مادرش راضی نیست و آرزوی مرگش و داره ینی خودشم ی کم لو داد... بنظرت احترامم کم میشه؟؟؟