didi85 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 524 عنوان حس ششم هستم 205 بازدید | 56 پست پاسخ میدم ولی لطفا تاپیک اخرمو گزارش بزنید و بهم بگید 1403/07/19 | 10:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25215 امم زدم ازم چی حس میکنی ازخودم و آینده؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
آناهیتا66 عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 1552 عزیزم من کی شفا میگیرم خداوند می فرماید من نزد دل های شکسته و قبرهای کهنه ام
didi85 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 524 سلام عزیزمحس مهدی بهم چیه؟دوستم داره؟ حسش بهت مثبته به نظرم ولی هنوز جا داره که بیشتر دوست داشته باشه شاید الان یکم خجالت میکشه گزارش یادت نره
didi85 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 524 امم زدم ازم چی حس میکنی ازخودم و آینده؟ ممنونبه نظرم اگر رو خودت و پتانسیلات کار کنی دختر موفقی میشی و اینکه تو دانشگاه عاشق میشی شاید
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25215 ممنونبه نظرم اگر رو خودت و پتانسیلات کار کنی دختر موفقی میشی و اینکه تو دانشگاه عاشق میشی شاید ♥️🐣براتون زدم شناسایی گزارش اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
didi85 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 524 عزیزم من کی شفا میگیرم حسم گفت بهم که اگر از ته دلت خدا رو صدا بزنی و توکل کنی بهش خوب میشی
دختراردیبهشتی4 عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 5615 بمنم یچی بگو😊 لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
didi85 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 524 نظرت راجب پیمان چیه ؟ به نظرت کیس خوبیه ؟ حس میکنم پسر خوبیه یکم شیطونه و یکم به مامانش وابستس حس میکنم بد نیست ولی کیسای بهتریم شاید برات باشه
یاراخانوم۲۰۰۵ عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 4208 حسش بهت مثبته به نظرم ولی هنوز جا داره که بیشتر دوست داشته باشه شاید الان یکم خجالت میکشه گزارش یادت ... جست میگه میزنه واسم قبول یا مردود جواب بده لطفا ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
تودل_بروی_احمق عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 328 عزیزم از من چه حسی میگیری؟دوسم داره؟اینده رابطمون چیه؟کات کنم؟