ای کاش یه ماما یا متخصص الان تو سایت و به سوالایه عارفانه منپاسخ میداد😅😅
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
بله خانم باشن متاهل باشن و خداقل دو زایمان موفق با بچه سالم داشته باشن
عه یعنی حتا یه زایمانم قبول نی🤔
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
می دونی اون طرف چقدر داره هزینه می کنه و چه روند سختی برای لقاح طی می کنه باید مطمئن باشه اون رحم سالمه و می تونه بچه رو نگه داره! بعد واقعا کار سختی هست ارزشش نداره!
ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!
می دونی اون طرف چقدر داره هزینه می کنه و چه روند سختی برای لقاح طی می کنه باید مطمئن باشه اون رحم سا ...
آره دقیقا هزینه هاش خیلی بالاس
ولی واقعا هیچ آزمایشی نیست ک بشه از سالم بودن رحم و امادگیش برای جنین مطلع شد؟
برای دختر
آره دقیقا هزینه هاش خیلی بالاسولی واقعا هیچ آزمایشی نیست ک بشه از سالم بودن رحم و امادگیش برای جنین ...
آخه از لحاظ روحی هم باید در نظر بگیری ، یه خانوم متاهل با دو تا بچه دلبستگی زیادی به اون بچه پیدا نمی کنه ولی تصور کن یه دختر تا آخر عمرش حس مادری به اون بچه پیدا می کنه و از لحاظ روحی داغون می شه چون جسم و وجودش آماده می شه که حس مادری تجربه کنه بعد زایمان بچه رو می برن و دیگه به پوچی می رسی! اون طوری هر وقت حس مادری وجود طرف می گیره می ره دو تا بچه خودش بغل می کنه!
ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
آخه از لحاظ روحی هم باید در نظر بگیری ، یه خانوم متاهل با دو تا بچه دلبستگی زیادی به اون بچه پیدا نم ...
بله به نکته خوبی اشاره کردی مهستی جان👌👌
واقعا چه فکری کردی ک میگی دختر بتونه رحم اجاره ای باشه؟؟ اخه جنین ها از طریق واژن انتقال میدن دختر ...
حالا اصلا دختر هم نه یه خانمی ک عقد کرده رابطه... داشته
ولی تا حالا از خودش بچه ای نداشته
این چطور؟