سلام وقت بخیر ددوستان نیاز به کمکتون دارم مادرمن حدودا ۴۵ سالش هست که یه یک ماهی سینه سمت چپشون خیلی درد میکنه و یه چیز سفت احساس کردن زیر سینه و یه ذره نوک سینه به داخل رفته رفت دکتر زنان بعد سونو بهش گفتن عفونت کرده ۶تا آمپول داد مادرم هرروز زد ولی خوب نشد دوباره رفت وسونو ومامو دادگفتن اندازش تعقییر کرده اگه دوباره با آمپول خوب نشدی باید جراحی نمونه برداری انجام بدی ولی بازم خوب نشدبعداز۶تاآمپول مجدد رفتیم پیش جراح عمومی عمل انجام داد و جواب فرستادن تهران وگفتن۲۱روز زمان میبره تابیاد دکتر جراح ته دلمون خالی کرد گفت به احتمال زیاد سرطان هست ویکی از سینه ها باید خالی بشه.الان دوهفتس از جراحی میگذره جای عمل مادرم درد میکنه البته بگم
۱ ماتو خانواده سابقه سرطان سینه نداشتیم
۲ مادرم یک ماقبلش چون پریود نمیشد رفت دکتر زنان وبهش گفتن زمان یائسگیت رسیده و دیگه پریود نمیشی و مادرم دوس داشت دوباره پریود بشه بخاطرهمین دکتر زنان براش آمپول نوشت وقتی زد و پریود شد ماه بعد این اتفاق براش افتاد
من خلاصه پرونده مادرمو دارم اگه کسی بلده براش بفرستم نظرشو بگه جایی که ما زندگی میکنیم اصلاااا دکترهای خوبی نداره اگه قضیه جدی باشه میخوام زودتر بریم تهران