2777
2789
عنوان

اعلائم سرطان پستان چیه

151 بازدید | 18 پست

سلام وقت بخیر ددوستان نیاز به کمکتون دارم مادرمن حدودا ۴۵ سالش هست که یه یک ماهی سینه سمت چپشون خیلی درد میکنه و یه چیز سفت احساس کردن زیر سینه و یه ذره نوک سینه به داخل رفته رفت دکتر زنان بعد سونو بهش گفتن عفونت کرده ۶تا آمپول داد مادرم هرروز زد ولی خوب نشد دوباره رفت وسونو ومامو دادگفتن اندازش تعقییر کرده اگه دوباره با آمپول خوب نشدی باید جراحی نمونه برداری انجام بدی ولی بازم خوب نشدبعداز۶تاآمپول مجدد رفتیم پیش جراح عمومی عمل انجام داد و جواب فرستادن تهران وگفتن۲۱روز زمان میبره تابیاد دکتر جراح ته دلمون خالی کرد گفت به احتمال زیاد سرطان هست ویکی از سینه ها باید خالی بشه.الان دوهفتس از جراحی میگذره جای عمل مادرم درد میکنه البته بگم 

۱ ماتو خانواده سابقه سرطان سینه نداشتیم 

۲ مادرم یک ماقبلش چون پریود نمیشد رفت دکتر زنان وبهش گفتن زمان یائسگیت رسیده و دیگه پریود نمیشی و مادرم دوس داشت دوباره پریود بشه بخاطرهمین دکتر زنان براش آمپول نوشت وقتی زد و پریود شد ماه بعد این اتفاق براش افتاد 

من خلاصه پرونده مادرمو دارم اگه کسی بلده براش بفرستم نظرشو بگه جایی که ما زندگی میکنیم اصلاااا دکترهای خوبی نداره اگه قضیه جدی باشه میخوام زودتر بریم تهران

ببین فقط من میتونم بگم ببرینش تهران پیش دکتر خوبیشهرستان ها اصلا دکترای خوبی ندارن تشخیصشونم خوب نیس ...

ارهالان خودمونم به همین نتیجه رسیدیم کاش اصلا عمل نمیکرد ولی میگن تا جواب نمونش نیاد معلوم نمیشه چیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که دکتر نیستم ولی اگه دکتر خوب ندارید حتما بیا تهران

باید یه دکتر خوب ببینه بعصی ها رو اول باید عمل کنن بعضی ها رو اول شیمی درمانی. با چند تا دکتر مشورت کنید و زود تصمیم نگیرید. اگه خواستی دکتر خواهرم رو بهت معرفی کنم خیلی کارش خوبه و چند جا که رفتیم همه تاییدش میکنن

من که دکتر نیستم ولی اگه دکتر خوب ندارید حتما بیا تهرانباید یه دکتر خوب ببینه بعصی ها رو اول باید عم ...

تخصص دکتر چیه وزیت آنلاین هم میکنه مامو مادرمو براش بفرستم ؟خواهرتون هم همین مشکل داشت؟اسمشو میگی گوگل کنم

ارهالان خودمونم به همین نتیجه رسیدیم کاش اصلا عمل نمیکرد ولی میگن تا جواب نمونش نیاد معلوم نمیشه چیه

یه اشنایی سرطان داشت دکتر شهرستان بهش گفت دیگه تمومه و فلان رفت تهران یه بخش کوچکی ازش جدا کردن و بعد هم پروتز کرد و بزگشت و الانم خوبه خوبه

میخوام بگم هر دکتری علم این بیماریو نداره

لطفا لایک نکنید ممنون.
یه اشنایی سرطان داشت دکتر شهرستان بهش گفت دیگه تمومه و فلان رفت تهران یه بخش کوچکی ازش جدا کردن و بع ...

دقیقا درست میگی منم زیاد شنیدم این موضوع رو 

این دکتری که به مادرم این حرفو زده چندین سال پیش درد پریودی یه دختر رو تشخیص آپاندیسیس داده وگفته باید جراحی بشه

دقیقا درست میگی منم زیاد شنیدم این موضوع رو این دکتری که به مادرم این حرفو زده چندین سال پیش درد پری ...

خاک بر سرش کنند. درد و توده ممکنه بخاطر تغییرات هورمونی بخاطر اون امپول هم‌باشه. کاش نمیزد امپول رو

ولی ابنکه تو رفته دیگه نمیدونم

لطفا لایک نکنید ممنون.
تخصص دکتر چیه وزیت آنلاین هم میکنه مامو مادرمو براش بفرستم ؟خواهرتون هم همین مشکل داشت؟اسمشو میگی گو ...

متخصص سرطانه. اسمش دکتر حمیدرصا هاشمی فر آدرس و تلفن تو سایت داره ولی میگه مدارک آنلاین قبول نمیکنم

اگه میتونی مدارک رو حضوری براش ببر. دولتی و خصوصی هم هست

تخصص دکتر چیه وزیت آنلاین هم میکنه مامو مادرمو براش بفرستم ؟خواهرتون هم همین مشکل داشت؟اسمشو میگی گو ...

خواهر منو گفت اول شیمی درمانی باید بشه بعد جراحی. همینکارو کردیم و الان که اسکن کردیم بدنش پاک پاک شده بود

عزیزم منم ۳۰ سالمه و ۱ توده توی سینه سمت چپم هست ک زیر نظر دکتر بیژن خراسانی توی شهریار هر ۶ ماه میرم چک آپ لین دکتر و خیلییییی قبول دارم واقعا دقیق البته منم دکتر زنان بهم معرفیش کرد

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲