2777
2789
عنوان

پروتز لب

23794 بازدید | 20 پست

کیا پروتز لب انجام دادن من لبام خیلی ریزه لب بالایی اصلا ندارم نیازی نیست عکس بذارم لبام خیلی کوچیکه خیلی دوست دارم درشت بشه چند وقته  تو سرمه  دکتر خیلی خوب سراغ دارین کسی بوده انجام بده راضی بوده باشه تو اطرافیانش؟من از این دخترا  که لباشونو ضایع و بیش از اندازه درشت کردن اصلا خوشم نمیاد میخوام طبیعی باشه زیاد هم بزرگ نکنم شاید مثلا ی سی سی بزنم

خدایا دوستت دارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه منم نمیشناسم.

گرچه پروتز لب خیلی بدم میاد و ضایس.ولی

برا تو مناسبه چون در حد نرمال میخای بشه.

مثلا شراره رخام پروتز کرد خیلی ضایع شده.

ولی برا صباکمالی (گرچه اون خیلی زیاد پروتز کرده بود) ولی بهتر از لب واقعی خودش بود.قشنگترشده بود

خدایا به خاطر همه چییی ازت ممنونم(هرآنچه دادی و ندادی)
پيش پزشكي بري كهاز مواد استاندارد استفاده كنه هيچ مشكلي پيش نمياد من خودم كسيو نميشناسم متاسفانه

من انجام دادم البته با خط دور لبم ۳ واحد زدم دو ساله شد ۲ میلیون طبیعی طبیعی هم هست البته بار چهارمم هست تزریق کردم بار اول خیلی خیلی خشکل شدم ولی این بار خوب تزریق نشد ناراضی ام متقارن نشد البته معلومم نیست

من یک هفته اس تزریق کردم راضیم پیش دکترناصری

شنیدم دکتر ناصری رو تعریفش رو . چقدر دادین میشه فقط عکس لبتون رو بذارین ببینم ممنون میشم

خدایا دوستت دارم...