2777
2789
عنوان

خروسک کودک

79 بازدید | 5 پست

چی بدم بخوده؟

دکتر نمیتونم ببرم اینجا فقط پزشک عمومی داریم ک درصد خطاشون زیاده...آموکسیسیلین و پدیزان و آیورا دارم....باید تا شنبه سر کنم بعد ببرم دکتر متخصص

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

یعنی پزشک عمومی‌رو قبول نداری و کاربرای یه سایت که اطلاعاتشون در حد عمه‌درمانیِ قبول داری؟

یعنی جون بچه‌تو دست کاربرای مجازی میدی ولی پزشک عمومی نه؟؟؟ 

خدایا

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

یعنی پزشک عمومی‌رو قبول نداری و کاربرای یه سایت که اطلاعاتشون در حد عمه‌درمانیِ قبول داری؟یعنی جون ب ...

گاو ک نیستم حتما چیزی میدونم چیزی ک کاربرای سایت بگن رو سرچ میکنم و طبق تجربه خودم نسبت ب اون کار انجام میدم...پزشک عمومی بیمارستان شهرمون تا الان چندباری ک بردم پشیمونم کرده...حتما چیزی میدونم ک اینجا پرسیدم تو این شرایط اگ نمیتونین کمکی کنین ترجیحا ساکت بمونین خیلی بهتره

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭