2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرقی نداره فقط میخوام باتجربه و خوب باشه

من سمت قرچک ی دکتری رو میشناسم کارش خوبه میتونی با مرکز مشاورشون تماس بگیری و ازشون بپرسی ک این دکتر کجای تهران میاد آخه شنیدم تهرانم میره

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

من پیش یه خانوم روانشناس میرم واقعا کارش عالیه من برای درمان وسواس زیادم میرفتم همه متوجه تغییر در من شدن اسمشون نرگس دوست کارآموز هم حضوری هم تلفنی میتونی ازشون کمک بگیری و در زمینه درمان افسردگی و اضطراب ، تروما و آسیبهای روانی ، اختلالات شخصیت ، سکستراپی ، اعتیاد ، زوجدرمانی (خیانت، تعارضات زناشویی، شکستهای عاطفی) ، آموزش مهارتهای زندگی ، تقویت اعتمادبهنفس ، آموزش مهارتهای ارتباطی به صورت تخصصی مشاوره میدن

آدرسشون میدان جهاد نبش خیابان بیستون ساختمان لئون ط ۳ واحد ۱۲ شماره تماسشون : 09199579139 / ۰۲۱۸۸۹۹۳۴۵۳

https://dkaramooz.com/
اینم پیج اینستاشون

عزیزم من چون صدتا مشاور رفتم وبالاخره  از یکیش جواب گرفتم همون و همه جا میگم ومعرفیش میکنم شاید بدرد یکی خورد تراپیست من کارش عالیه حرفه ای به تمام معناست واقعا درکش بالاست و باسواده تو زمینه فردی  خانواده کودک و زوج درمانی  مشاوره میده هم تلفنی کار میکنه هم اینکه آنلاین با ویس و تایپ کردن هزینه هم برا یکساعت ۱۹۷ میگیره عالیههه

خواستی ازش نوبت بگیر 

اینم شمارش

09199541937

فقط معمولا خارج از نوبت زنگ بزنی شاید جواب نده باید بهش پیام بدی که وقت بگیری

اینستاشم خواسی بگو بدم

فرقی نداره فقط میخوام باتجربه و خوب باشه

تراپیست من نلفنی و ان لاینه، کارش عالیه

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....