2777
2789

ب منم بگین

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارای بسته بندی در منزل 

اگه چرخ دارین عروسک بدوزین و پر کنید 

یا یه هنری و که بلدین باهاش وسیله درست کنید و بفروشید

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤

از توی خونه سخته به نظرم

یا باید آنلاین شاپ بزنید

یا یه مهارتی یاد گیرید، به صورت دورکاری کار کنید مثل تایپ و ... که البته درآمدش آنچنانی نیست

توی سایت های جابینجا، ای استخدام، جاب ویژن و بقیه بگردید  توی قسمت فی.لتر ها دورکاری رو انتخاب کنید، احتمالا بتونید کار پیدا کنید

ادمینی هم جدیدا خیلی می بینم

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

اگر آشپزی تون خوبه هم از طریق سایت مامان پز فکر کنم بتونید به درآمد برسید😊

البته من تجربه ی هیچ کدوم از این کار ها رو ندارم عزیزم، صرفا تحقیقاتی که کردم رو دارم میگم😅

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

کارای بسته بندی در منزل اگه چرخ دارین عروسک بدوزین و پر کنید یا یه هنری و که بلدین باهاش وسیله درست ...

چند روز پیش یکی آگهی زذه بود درباره کار بسته بندی در منزل گفت باید انقدر پول واریز کنی واسه ثبت نام و شماره تماس و کد ملی و کد پستی و همه اینارو گفت میخواد منم زرنگی کرد فیش الکی فرستادم واسش ک احمق باور کرد اسم و فامیل و کد ملی و همه چی و واسش دروغ فرستادم بغد از اینکه فیش و دید تشکر کرد و گفت فردا کارا ب دستتون میرسه و فرداش بلاکم کرد و کلا کاربریش و پاک کرد فقط دلم میخواد ایدیش و پیدا کنم بهش بگم خاکتووسرت خواستی سر من کلاه بزاری سر خودت کلاه رفت😂😂

چند روز پیش یکی آگهی زذه بود درباره کار بسته بندی در منزل گفت باید انقدر پول واریز کنی واسه ثبت نام ...

فک کنم تو دیوار بوده 

ببین اینایی که اول پول میگیرن همشون کلاه بردارن اصلا نباید پول بدی 

اصلا به دیوار اینام اطمینان نکن از جاهای مطمئن بپرس من خودمم تو دیوار دیدم اینجور اگهی هارو اما همش پوچ و کلاهبرداریه 

من خودم از جای معتبر عروسک اوردم دوختم 

الانم کار بسته بندی یکی گفته میاریم خودشون هم میارن میبرن 

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
کدوم شهر؟خب ب جز دیوار از کجا میشه پیدا کرد

من قم هستم 

ببین کارهای بسته بندی اکثرا لباس اینا میشه به کارگاه ها 

اگه چر خ یا اتو داری که عالیه 

میتونی بیاری تو خونه وسایل بدوزی 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 29 دقیقه پیش
2791
2779
2792