2777
2789
سلام..ببخشید اقای مشهدی.. خوبه که شما برای دختر گلتون تجربه کسب میکنین تا بهتر و عالی تر بتونین بزر ...

بله ببخشید من متوجه نشدم بحث خصوصی خانمهاست دیدم یکی درمورد پخت فلافل پرسیده بود دستورشو دادم بازم ببخشید من قصد بدی نداشتم وکلا دنبال حاشیه نیستم من 37 سالمه دیگه برای خیلی چیزا پیر شدم الان تنها دغدغه زندگیم تنها دخترم که همه ی زندگیمه 

خیلی دیر میفهمیم زندگی همان روزهایی بود که زود سپری شدندش را ارزو میکردیم!!!
فکرنمیکنم بی ادبی کرده باشم. گفتم تو تاپیک های زنانه شرکت نکنید. به بودن شما تو سایت کاری ندارم.

ببخشید من نمیدوستم اینجا نباید بیام بازهم ببخشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ببخشید من متوجه نشدم بحث خصوصی خانمهاست دیدم یکی درمورد پخت فلافل پرسیده بود دستورشو دادم بازم ب ...

خدا دخترتون رو براتون رو حفظ کنه...نه مشکلی نداره، یکی رو راهنمایی کردین...

فقط بعضی تاپیکا شاید مناسب نباشه که خودتون میدونید...

و گرنه کمک کردن در جنبه های دیگه مشکلی نداره..

ولی خب...تو هر مبحثی وارد نشید...جو اینجا میاد دستتون کم کم...

بعضی  خانم ها خیلی حساسن...من به شخصه بهشون و نظرشون احترام میزارم...ولی سایت برای همه اس...

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
خدا دخترتون رو براتون رو حفظ کنه...نه مشکلی نداره، یکی رو راهنمایی کردین... فقط بعضی تاپیکا شاید من ...

بله چشم متوجه شدم ممنون از راهنماییتون 

سایت خیلی پرکاربرده در همه زمینه ها...واقعا عالیه..ولی خب...خوب و بدم داره..

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
بله چشم متوجه شدم ممنون از راهنماییتون 

خواهش میکنم...موفق باشین...

مراقب دخترتون باشین..خیلی به شما احتیاج داره..درین سنین..

خواهش میکنم...موفق باشین... مراقب دخترتون باشین..خیلی به شما احتیاج داره..درین سنین..

ممنون سلامت باشید 

وقتی رفتین حرم برامنم دعا کنید بگید هرچی زودتر منو بطلبه مممنون

حتما نایب الزیاره شما هستم انشاء الله بزودی زود پای پنجره فولاد اقا زیارت نامه بخونید 

اقا مشهدی میتنونم یه سوال بپرسم  همسرتون طلاق گرفتن  ببخشیدا من یکم کنجکاوم مدیونید بگی ...

اره ایشون اهل تهران بودن و تقریبا از ابتدا زندگی دلشون با مشهد بودن نبود مدام خونه رو ترک میکردن و میرفتن تهران وقتی دخترم اومد دیگه نتونست تحمل کنه رفت 

اقا مشهدی میتنونم یه سوال بپرسم  همسرتون طلاق گرفتن  ببخشیدا من یکم کنجکاوم مدیونید بگی ...

7سال تلاش کردم برای اینکه بتونم ایشون رو دلگرم کنم حتی برای بچه دارشدن هم مقاومت میکرد تا اینکه خدا ریحانه رو به ما داد ایشون خیلی تلاش کرد که بچه نیاد اما کارخدا چون وچرا نداره نمیگم ادم بدی بود نه فقط برای مادربودن ساخته نشده بود حتی حاضر نشد یه بار به بچه شیر بده الان یکسال و نیم که خودم برای دخترم هم پدرم میام تو این سایت میخونم یاد میگیرم یا بتونم برای دخترم مفید باشم و خوب بزرگش کنم