2777
2789
ببخشید مگه عیبی داره منم الان برا دخترم مثل یه مادرم اومدم اینجا تا بیشتر یاد بگیرم سایت خوبیه اگر م ...

راحت باش. تجربیات بارداری کسب کن😒😒😒😒

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر بودن یه نعمت و عبادت درسته ما مردا نمیتونیم مادر بشیم اما خوب وقتی یه مسئولیت میفته روی دوشمون چاره ای نداریم جز اینکه انجامش بدیم من پدر یه دختر یک ساله و نیم هستم که مادرش با بی رحمی رهاش کرده اینجا نیومدم برای وقت گذرونی یا سو استفاده یا چیز دیگه اومدم تا بتونم بیشتر یاد بگیرم همین 

خیلی دیر میفهمیم زندگی همان روزهایی بود که زود سپری شدندش را ارزو میکردیم!!!

راستی من چند بهار از شما بیشتر دیدم گمونم یه چیزایی رو من باید به شماها یاد بدم شما جای بچه های من هستید 

پس لطفا تو تاپیک های زنونه وارد نشید.خیلی زشته

اینجا ننوشته بود ورد اقایان ممنوع دخترم شما جای اولاد من هستی بهتره یه مقدار مودب تر باشید به هر حال ببخشید اگر مزاحم خلوت شما شدم 

اینجا ننوشته بود ورد اقایان ممنوع دخترم شما جای اولاد من هستی بهتره یه مقدار مودب تر باشید به هر حال ...

سلام..ببخشید اقای مشهدی..

خوبه که شما برای دختر گلتون تجربه کسب میکنین تا بهتر و عالی تر بتونین بزرگش کنین..

ان شا ا...موفق باشین و مطمئن باشید در هر دو دنیا عاقبت بخیرین...

ولی شرکت در بحثای خانوما،،، یکمی خانوما رو حساس میکنه...متوجهید که؟

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪

البته که اینجا ادم چیزای زیادی یاد میگیره و بدرد خودش و زندگیش میخوره....

و مطمئنا شما با اخلاق و با شخصیت هستید...

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪

مثل بقیه کاربران اقایی که درین سایت فعال هستن...

و مطمئنا حد و مرز خودشون رو میدونن...

البته که اینجا ادم چیزای زیادی یاد میگیره و بدرد خودش و زندگیش میخوره.... و مطمئنا شما با اخلاق و ب ...

شما لطف دارید من فقط بخاطر دخترم میام اینجا چون متاسفانه مادرش نیست سعی میکنم پدر خوبی باشم 

شما لطف دارید من فقط بخاطر دخترم میام اینجا چون متاسفانه مادرش نیست سعی میکنم پدر خوبی باشم 

ان شا ا...که هستید، مطمئنا از وظیفه سنگینی که رو دوشتونه ،اگاهید...