2789
عنوان

خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 41 پست
تو خونه دارم کار میکنم از بیرون کار میگیرم ولی اصلا برام نمیصرفه

پیج فاطمه منصوری یا یکی اسمش مریمه تو اینستا و سایتم دارن سرچ کن دوره هاشونو بخر یاد بگیر پیج بزن یا واسه مردم تو خونه خیاطی کن .اینقدر اسون و راحت یاد میدن این دو نفر که

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره. حقیقت تک سایزه تن هر مغزی نمیره

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خودم همه چی دارم تو خونه کلاس خیاطی نمیتونم برم چون فعلا شرایط مالیم اصلا خوب نیس

چیزای که نیاز به الگوی خاصی ندارن از فضای مجازی یاد بگیر و بدوز

مثل روسری، شال، هدشال، کش مو، عروسک (خرس و خرگوش و عروسک روسی و...)

لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱

چیزای که نیاز به الگوی خاصی ندارن از فضای مجازی یاد بگیر و بدوزمثل روسری، شال، هدشال، کش مو، عروسک ( ...

ساق دست، هد، لباس زیر

لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱

الکی پولتو واسه الگو آماده ندیا چون بکار نمیاد وفقط پولتو می‌ریزی دورخوب شغلت رو عوض کن

چرا؟ منم میخواستم بخرم خواهرم خیاطه اونقد آیه یأس خوند که منصرف شدم هیچ دلیلی هم نیورد که بدونم ایرادش چیه

عروسک روسی هم خوبه ها...تو بازارها ی محلی اخر هفته ها میتونی بری دست فروشی و پیجم بزنی...البته یکم سرمایه اولیه میخواد

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره. حقیقت تک سایزه تن هر مغزی نمیره

پیج فاطمه منصوری یا یکی اسمش مریمه تو اینستا و سایتم دارن سرچ کن دوره هاشونو بخر یاد بگیر پیج بزن یا ...

اسمشو زدم ولی بالا نیومد برام میشه پیج اینستاشو برام بفرستی

اسمشو زدم ولی بالا نیومد برام میشه پیج اینستاشو برام بفرستی

باشه گلم صبر کن برم اینستا جفت پیجارو میفرستم برات

چرا؟ منم میخواستم بخرم خواهرم خیاطه اونقد آیه یأس خوند که منصرف شدم هیچ دلیلی هم نیورد که بدونم ایرا ...

اگه مبتدی هستی که اصلا اصلا توصیه نمیکنم 

اگه بلدی باید بگم هر کی واسه خودش یه الگوهایی بر اساس سایز چاپ کرده کلی هم پول میگیره فقط الگو نیست که باید کنترل رو هم بدونی همه قلقها ونکته ها رو نمیگن  

اگه خیاطی بلدی باز هم یه امیدواری هست 

البته تو پیجها دیدم پیام میزارن که خوبه وعالیه ولی باورش برام سخته