2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خورد خورد جمع کن برای خودت چرخ خیاطی و لوازم بگیر و یه پیج بزن برای خودت کار کن

میتونی برای کمتر شدن هزینه لوازم دست دوم بگیری یا اوایل کار از کسی قرض کنی

لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱

[QUOTE=356331718]بجای تولیدی توخونه شخصی دوزی کن..۲ تومن مگه حمالیه[/QUOTالگو کشی بلد نیستم

یاد بگیر یا الگوی آماده هم فکرکنم میتونی بخری

لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱

[QUOTE=356331718]بجای تولیدی توخونه شخصی دوزی کن..۲ تومن مگه حمالیه[/QUOTالگو کشی بلد نیستم

الگو اماده بخر..خودت بشینی روکش بالش بدوزی و مغازه یا دست فروشی بیشتر در میاری که..نامردا اخه دو تومن پوله مگه

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره. حقیقت تک سایزه تن هر مغزی نمیره

خورد خورد جمع کن برای خودت چرخ خیاطی و لوازم بگیر و یه پیج بزن برای خودت کار کنمیتونی برای کمتر شدن ...

خودم همه چی دارم تو خونه کلاس خیاطی نمیتونم برم چون فعلا شرایط مالیم اصلا خوب نیس 

تو خونه دارم کار میکنم از بیرون کار میگیرم ولی اصلا برام نمیصرفه

پول برق و استهلاک چرخ خیاطیتم نمیشه،الگوهای بلد نیستی الگو آماده بخر ،یا برو الگوکشی یاد بگیر،خیاط شغل پردرآمدیه اگر حرفه ای بشی