2777
2789
عنوان

سه ساعت دیگه متولد میشم نوزده مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 40 پست
خیلی مبارکه ✨برات دعا میکنم سال پیش روت مسیرت هموارتر و روشن تر باشه و جایی که فکرشم نمیکنی خدا دستت ...

وای ایشالا ،چه دعای قشنگی چقدر به دلم نشست ،ممنونم ازت 🌹❤️

الهی مرا آن ده که آن به ... 

تولدت مبارک باشه خانوم گل انشالله تو این سال بتووم ارزوهای خوبت برسی خوشبخت بشی امشب خوشبختیتو ارزو ...

ممنون ازت نسیم جان ،ممنون از دعای زیبات ،ایشالا شما هم همیشه شاد باشی عزیزدلم🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه زیبا بیان کردی اتفاقات خوب زندگیتو هزاران هزار مبارکت باشه گل من

ممنون از نگاه زیبات عزیزدلم ،مرسی کلی خوشحالم کردین 😍😍❤️🫂🍀

تو زمینه ازدواج اصلا عجله نکن ،کاملا با شناخت ازدواج کن زمینه کاری : برو دنبال علاقه ت درس : من چون ...

افرین گل دختر معماری خیلی در ظاهر  رشته اشباع شده ایه ولی در باطن ادم کاری نداره انشالله پیشرفتت 💪💪

الهی همیشه شادی باشه تو دلت عزیزم😍😍😍❤️❤️تولدت مبارک 😍❤️

ممنون عزیزدلم ❤️😍🌹ایشالا شما هم همیشه شاد و سلامت باشین🙏

افرین گل دختر معماری خیلی در ظاهر رشته اشباع شده ایه ولی در باطن ادم کاری نداره انشالله پیشرفتت 💪� ...

مرسی گلم ،همه تو معماری موفق نمیشن یعنی هرچی بالاتر میری رقیبای بیشتری میریزن ،معماری رو زندگیم خیلی اثر خوب گذاشته خیلی منعطفم کرده برای همین ادامش دادم و راضی ام ،ایشالا شما هم تو زمینه کار ،ازدواج و درس موفق باشی 🙏🌹😍

تولدت مبارک 😍منم ۱۶ مهر تولدم بود روز جهانی کودک

ای جانم تولدت مبارک ،مهر ماهیا مهربونن و پرانرژی چه باحال چه روز پرانرژی و خوبی 🌹❤️