2777
2789
عنوان

جهزیه من

186 بازدید | 4 پست

من خودم ۲ سال پیش عروسی کردم 

داماد سه قلم تی وی و لباسشویی و یخچال گرفت 

منم بقیه وسایل که نیشد سرویش چوب مبل و ناهار خوری ۴ نفره که سلطنتی بودند و میز تی وی جا کفشی و سرویس خواب 

لوازم برقیهام :جارو برقی نانیوا بود و اتوو اون توستر و ابمیوه گیر همه کاره چرخ گوشت .همزن برقی .چای ساز بودند بعدشم سرویس ارکوپال ۱۸ نفری و سرویس چینی ۱۸ نفری که صبحانه خوریش رو نخریدم ماشین ظرفشوییم سامسونگ ۱۴ نفره 

بعدم استکان و لیوان چنتا ظروف پیرکس

سرویس پلاستیکی و ست ابکش و لگن استیل 

پارچ و لیوان و ست دمکنی اشپزخونه که سفارشی به سلیقه خودم دوخته بودیم 

قابلمه و تابه ۶۰ نفری و قابلمه الومینیوم ۳ سایز بزرگ و گیلاس خوری و بستنی خوری که لب طلایی هستن 

چایی خوری و قهوه خوری که دکوری و کاربردی هستن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چایی خوری و قهوه خوری که دکوری و کاربردی هستن 

دوتا سرویس قابلمه ست چاقو و کفگیر ملاقه و کولر و تشک و بالشت ۴ دست و روتختیم هم مجلسی مخمل گرفتم که مابردی نیستش و اباژور اتاق و ساعت و جا دستمال رو میزی و ایستادشو با چنتا چیزایه دیگه برنزی خریدم و چنتا بالشت برای پشتی و دوتا پشتی خریدم 

سماور و پاسماوری و سرویس حبوبات اورانوس 

سرویس پذیرایی شامپاینی لب طلا که پیش دستی و پیالشو نگردو تا سینی پذیرایی و گاز هم رو گازی گرفتم و دو تا فرش پادری و یکی فرش اشپزخانه 

۳ تا هم دکوری خریدم که اون موقع ۱۱ میلیون دادیم با دو تا سوفله خوری 

حالا بیاین بگین این کمه برا جهاز ؟

فقط بوفه نداشتم پرده هم برای خونه زدم هم زیرشو و هم روشو 

سماور رو گازی و زود پز و

کلمن و فلاکس چای و میز چرخ خیاطی و میز اتو و گاز تک شعله و گاز پیکنیک و چنتا چیزای دیگه 

حالا هعی تیکه و کنایه میشنوم 

نه عزیزم کم نیست خیلی هم خوبه . البته فک میکنم سنتون کمه 😉 مشکل چیه الان من متوجه نشدم. کسی چیزی گفته؟ چی گفتن دقیقن؟ حالا به جز مادر پدر ها و خواهر برادر ها بقیه زیاد نظرشون مهم نیست