2777
2789
عنوان

ویروسه یا سردی

56 بازدید | 6 پست

از دیشب که عدس پلو با ماست خوردم ،اسهال استفراغ شدید شدم ،اصلا بدنم هیچی قبول نمیکنه 

عصر رفتم آمپول و سرم زدم ،حالم هنوز خوب نشده ،کسی اینجوری شده جدیدا 

شب تولدم اینجوری شدم 😄

الهی مرا آن ده که آن به ... 

آره بچه های خواهرم مریض شدن فک کنم یه جور ویروس جدیده و شاید غذایی که خوردی باعث شده زودتر خودشو نشو ...

چند روز طول کشید حالشون خوب شه ،من واقعا دیگه نمیتونم ،هرچی میخورم پس میارم ،پس ویروسه ،خدا کنه خواهرزاده دوسالم ازم نگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روز طول کشید حالشون خوب شه ،من واقعا دیگه نمیتونم ،هرچی میخورم پس میارم ،پس ویروسه ،خدا کنه خواه ...

یک هفته درگیر بودن اینا هم کوچیکن دو سالشونه . حواست باشه خواهرزادت دهنی شما رو نخوره 

یک هفته درگیر بودن اینا هم کوچیکن دو سالشونه . حواست باشه خواهرزادت دهنی شما رو نخوره

باشه گلم اره نمیذارم بهم نزدیک بشه اصن ،یه هفته زیاده واقعا ،فک کنم حسابی وزن کم کنم

باشه گلم اره نمیذارم بهم نزدیک بشه اصن ،یه هفته زیاده واقعا ،فک کنم حسابی وزن کم کنم

ایشالله زودتر خوب بشی حتما برو دکتر آمپول و سرم میده بهتر میشی . خواهرزاده منم طفلی استخون شده همه گوشتش رفت صورتش لاغرلاغر شده 

ایشالله زودتر خوب بشی حتما برو دکتر آمپول و سرم میده بهتر میشی . خواهرزاده منم طفلی استخون شده همه گ ...

ممنون فلورا جان چشم اگر بدتر بشم باید برم ارمایش کشت ادرار یه همچین چیزی گفت ،عصر امپول و سرم زذم