2777
2789
عنوان

عشق به معلم

912 بازدید | 14 پست

کیا عاشق معلم خوشون شدن

همجنس

کی عاشق شدید؟هنوز هم هستید یا خندتون میگیره وقتی به اون روزا فکر میکنید؟سنتون هم بگید

ایا به خاطر کمبود محبت اونجوری شدید؟

لطفا کسایی که درکی ندارن نظر ندن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم چندسالته ولی من خودم معلمم و یکی از دانش اموزای پارسالم حس خیلی عجیبی بهم داشت😐 حس میکنم چون قیافم خوبه بچه جوگیر شده بوده ولی هنوزم بهم زنگ میزنه ولی نمیتونم درکش کنم اصلا

😎💚 سه تا ابجی دارم اندازه دنیا دوسشون دارم😍💚

من شدم. وقتی راهنمایی بودم. اره کمبود محبت داشتم ولی اون معلم هم بهم محبتی نکرد و خیلی احساساتم داغون شد. حتی از مدرسه مون رفت تا راحت باشه. بعد اون تصمیم گرفتم دیگه به معلما نزدیک نشم. اما دبیرستان یکی از معلم ها که اونم مثل خودم خیلی تنها بود اومد سمتم. من همش باهاش سر جنگ داشتم ولی اخرش بهترین دوست هم شدیم. رفیقم شده. از اون زمان خیلی سال میگذره. از من میشنوی رهاش کن. من شانس اوردم معلم دوم اومد سمتم، البته اینکه شوهر نداشت و زندگیش مثل من بود بی تاثیر نبود. کسی که بچه و شوهر داشته باشه اینطوری نمیشه. الان من خودم شدم معلم و یکی اونطوری منو دوس داره و من هر لحظه میترسم که دلش نشکنه

نمیدونم چندسالته ولی من خودم معلمم و یکی از دانش اموزای پارسالم حس خیلی عجیبی بهم داشت😐 حس میکنم چو ...

متاسفانه بعصی معلم ها با همچین بچه های برخورد درستی نمیکنن و فکر بد میکنن در موردشون

اون واقعا شمارو با تمام وجودش دوست داره،کوچکترین کلمه محبت آمیز شما کل روز اون رو میسازه و کوچکترین بی اهمیتی شما اونو نابود میکنه

من خودم ۶ ساله عاشق معلمم هستم و هنوز باهم ارتباط داریم

واقعا بدون اون‌نمیتونم زندگی کنم

ولی همیشه چارچوب رو حفظ کردم و عادی رفتار کردم نه مثل دیوونه ها

عشق چیز عجیبیه،بعصی ها فکر میکنن فقط باید عاشق جنس مخالف شد

ولی واقعا عشق همه جورش قشنگه

متاسفانه بعصی معلم ها با همچین بچه های برخورد درستی نمیکنن و فکر بد میکنن در موردشوناون واقعا شمارو ...

اره عزیزم میدونم منم باهاش رفتار خوبی دارم

😎💚 سه تا ابجی دارم اندازه دنیا دوسشون دارم😍💚
من شدم. وقتی راهنمایی بودم. اره کمبود محبت داشتم ولی اون معلم هم بهم محبتی نکرد و خیلی احساساتم داغو ...

من جوری وانمود نمیکنم که بفهمه عاشقش هستم

خیلی عادی رفتار میکنم،ولی از ته دل و با تمام وجود دوستش دارم

البته اونم خانم خیلی خوب و با شخصیتی هست

هیچ وقت بی اهمیتی نکرد،۶ ساله باهم ارتباط داریم

اون معلم واقعا ادم نبوده به نظرم

کاش معلم ها یکم درک کنن

متاسفانه بعصی معلم ها با همچین بچه های برخورد درستی نمیکنن و فکر بد میکنن در موردشوناون واقعا شمارو ...

دقیقا

منم همش دوس دارم تو کلاساش قوی باشم که تاییدم کنه😂🥲

باعث پیشرفتم شده

دقیقامنم همش دوس دارم تو کلاساش قوی باشم که تاییدم کنه😂🥲باعث پیشرفتم شده

منکه همیشه وقتی میدونستم فردا باهاش کلاس دارم

میرفتم حموم خوشگل میکردم

بعضی وقتا هم وانمود میکردم پام آسیب دیده که بهم توجه کنه

اصلا خیلی کارای بچگانه ای میکردم

منکه همیشه وقتی میدونستم فردا باهاش کلاس دارممیرفتم حموم خوشگل میکردمبعضی وقتا هم وانمود میکردم پام ...

منم روزایی که باهاش کلاس دارم مرتبتر و خوشگلتر از همیشه میرم مدرسه

میبینمش انرژی میگیرم یجوریه اصن💘

سلام

من عاشق معلم ادبیات هستم ۱۳ سالمه پایه هشتمم دخترم

خیلی عاشقشم همجنس خودمه با اینکه ۴۶ سالشه و یدونه بچه داره پسر پایه پنجم و شوهر داره اما من خیلی دوستش دارم و عاشقشم بی اندازه

نه من کمبود محبت ندارم چون واقعا هم خوانواده ام بهم محبت میکنند هم غریبه و هم آشنا

خیلی خوشگلند خیلی زیبا اند خیلی جذاب اند اصلا چهره شون انقدرر آرامش بخشه که حد و اندازه نداره

بی ایشون اصلا نمیتونم زندگی کنم بخدا هر لحظه و هر ثانیه به فکر اشم

اونم منو دوست داره احساس میکنم ولی اون در حد چهارچوب معلم و شاگردی اما من فراتر از اونه

دفتری دارم براش فقط شعر مینویسم هروقت که هر احساسی داشته باشم بهش به صورت شعر مینویسم آخه خودم شاعرم و اونم شاعره

خیلی دوستش دارم تپله یکم اصلا خنده هاشو نمیتونم توصیف کنم چون هرچقدر از زیبایی اش بگم واقعا کمه و کم گفتم

گه گاهی شعر هامو میبرم میدم بهش تشکر میکنه دوست داره انشا درمورد اش مینویسم دوست داره

حتی از طریق دوست ام هم گفتم بهش که عاشقشم اونم گفته آره میدونم منم خیلی دوسش دارم و اینا

نمیدونم اسمشو همجنسگرایی بزارم یا نه چون با اندکی هوس مخلوط

بعد ما کورد هم هستیم بخاطر اون احساس میکنم یکم متفاوتیم از لحاظ احساسات

ما احساسات یکدیگر رو درک میکنیم و پ

میپذریم نمیخوام توهین کنم به زبان های دیگه نه فقط همینطوری گفتم

اصلا دوست ندارم با هیچ مشاوری صحبت کنم چون لذت میبرم از این حسی که دارم و اصلا تحت فشار و آزار نیستم

چون پزشک فقط بلده بگه که باید فکرشو بیرون کنی منم نمیکنم چون عاشقشم