2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا

ببین کلادیگران باید از تو تعریف کنن خودت از خودت تعریف کنی همه بدشون میادمسخره میکنن

چراشو نمیدونم ولی اینطوریه. 

من یه دوستی دارم خوشگله دکترای عمران داره دانشگاه درس میده و توی یه شرکت مهندسی هم مدیر اجراییه.  ولی خیلی از خودش و بچه هاش تعریف میکنه هیچ کس ازش خوشش نمیاد.  تو جمع دوستای دوران دبیرستانمون کسی زیاد تحویلش نمیگیره پشت سرشم مسخزش میکنن اینقدر که دائم داره از خوشگلیش پولداریش باهوشیش و... تعریف میکنه. در حالیکه یچه ها همه تحصیلکرده ان.توی جمعمون پزشک داریم  ولی حتی یکبار نگفته من دکترم.  متحصص داخلیه. ولی حیلی خاکیه.

در کل خودت هیچوقت از خودت تعریف نکن جالب نیست. 

مثلا من این عکسمه الانم منتظر نتایجم

بخدا بیشعوری تنها دردیه که درمان نداره.  نمیگی زن حامله تو سایت اینو ببینه؟  نمیگی یکی مشکل قلبی داشته باشه سکته کنه؟ نصف شبی مثلا خیلی خوشمزه ای الان اینو گذاشتی؟  

@niniyar_1  

@niniyar_2  

@niniyar_3  

@niniyar_5  

بخدا تو مشکلی داری من برا شوخی گذاشتمش تو چته 😐

یعنی واقعا فکر نمیکنی شوخیت خیلی زشته؟  الان یک زن باردار این.  نصف شبی ببینه حالش بد بشه میای بهش میگی برا شوخی گذاشتم؟  این چه شوخی هست؟  واقعا که هیچ درکی از زندگی و شرایط آدمای باردار و مریض نداری.  عکس قحطی بود باید یه چیز ترسناک میذاشتی؟  همون دیگه دردیه که درمان نداره

چی میخواین شما بچه ها توی نینی سایت آخه؟  کاش یه سایت میزد نی نی سایت فقط براشما بچه مدرسه ایا میرفتین همونجا دور هم هرچی دلتون میخواست مینوشتین هر عکسی هم دلتون میخواست میذاشتین