2777
2789

بله عزیزم معمولا بین 8 تا 10 ماه زمان میبره . 

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط خیلی بدی دارم همسرم شغلش ماموریتهای طولانی داره دخترمون ۲ ماهش بود رفته الان ۴ ماهشه تا ۶ ماهگیشم بر نمگیرده....به تلفنم دسترسی اونطوری نداریم روزی ۲ دیقه نهایتا بعد همش حس میکنم دیگه کلا من براش مهم نیستم و فقط فکر و بچه و مسائل زندگیه ....هنوز ۳ سالم نیست ازدواج کردیم نصف این مدتم که دور بودیم و اینکه مجبور بودم زود بچه دار شم ....خیلی احساس انزوا و افسردگی میکنم

چقد سخت. تا کی قراره به این شکل بگذره? بالاخره تموم میشه دیگه ,نه?

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

چقد سخت. تا کی قراره به این شکل بگذره? بالاخره تموم میشه دیگه ,نه?

نه ....حداقل تا ۳ سال دیگه همینه...تازه همسرم یه حالتی به خودش گرفته که انگار اونه که خیلی شرایطش سخته...من اونو درک میکنم  اما اون منو نمیفهمه

نه ....حداقل تا ۳ سال دیگه همینه...تازه همسرم یه حالتی به خودش گرفته که انگار اونه که خیلی شرایطش سخ ...

آخه اونم سختشه. ببین الان تو دلت برای اون تنگ میشه, اما اون دلش هم برای تو, هم بچه تازه متولد شدش و همچنین خانوادش ,.. رسما فشاره روش. ولی تو هم به اندازه اون حق داری, چون رحیات یک زن فرق داره و الان بهش نیاز داری. سعی کن اوقاتتو خوش بگذرونی و کمتر غصه بخوری, افسردگی بعد از زایمان هم سراغ همه نمیره. . . ان شالله که شما فقط دلتنگی و افسرده و اینا نیستی... سعی کن اوقاتتو کنار خدنواده خودت بگذرونی..

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

آخه اونم سختشه. ببین الان تو دلت برای اون تنگ میشه, اما اون دلش هم برای تو, هم بچه تازه متولد شدش و ...

من درکش میکنم و کاملا با شما موافقم ...اما من توی شرایط ناشناخته ایی گیر افتادم که حتی فرصت نمیکنم از بزرگ شدن دخترم لذت ببرم...تمام وجودم استرسه حتی نتونستم شیر بدم...چیزی که شرایطو برام مشکلتر میکنه سردی رفتار اون و حالت طلبکارانه ایه که به خودش گرفته

من درکش میکنم و کاملا با شما موافقم ...اما من توی شرایط ناشناخته ایی گیر افتادم که حتی فرصت نمیکنم ا ...

حق داری صد در صد... من اصلا نمی تونم درکت کنم کامل. شاید اگر تو شرایطی مث شما بودم واقعا تحملم نمی کشید. واقعا حق داری.  

سعی کن مراقب خودت و نی نی نازت باشی.

ممنون از همدلی که کردی عزیزم

فدات عزیزم.

خیلی دلم میخواد دلت آرامش پیدا کنه و صبوری کنی این چند ماهو. ان شاالله بسلامتی زودی همسرت میاد .چشم بهم بزنی بگذره.