2789
عنوان

میشه🥲

88 بازدید | 13 پست

توی یه استانی داریم زندگی می کنیم،بگو خب🤌🏻

آخر هفته نتایج کنکور میاد و خب من ترم اولی هستم🫠

و مطمئنم که می افتم یه دانشگاهی که توی یه استان دیگس

دوباره بگو خب...!

هفته دیگه ثبت نام حضوریه برای ترم اولی ها😵‍💫

مشکلی برام پیش اومده و نه تنها هفته ی دیگه بلکه ممکنه تا سه هفته ی دیگه یعنی حتی تا دو هفته بعد از شروع کلاس ها نمی تونم برم اونجا برای ثبت نام🤌🏻

امکان ثبت نام از راه دور هست؟!

اگه نرم چی میشه؟!

رام نمیدن؟!😵‍💫

بستگی ب دانشگاهی قبول میشی داره شاید ثبت نام اینترنتی داشته باشه 

اگه ثبت نامش حضوری باشه و نری ب معنی انصراف میشن فککنم 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ثبت نام حضوریه مگه؟؟ من همینجوری رفتم سر کلاس بعد دو..سه هفته گفتن مدارکتونو بیارید

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یعنی چی نرم

برو حتما

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!