2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

377 بازدید | 67 پست

سلام بچه تو رو خدا کمک کنید اگ میدونید من تنبلی تخمدان دارن چند ساله عادتمو با قرص مدروفوم مدروکسی میارم و ب شدت کمه خون ریزیم.. هر دکتریم رفتم گفته این قرص و تا اخر بخور کسی از شما هست چیزی بدونه قرص بخورم یا ن یا برم متخصص طب سنتی.. کلافه شدم از قرص خوردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علایمت چیه؟ برا تنبلی تخمدان میگن اصلاح سبک باید کنی

24 سالمه و مجرد..  عادتم نمیاد و شکم کردم.. دکترم هر جا میرم میگه این قرصو باید بخوری. ولی دیکه با قرصم نمیاد.. 

رژیم غذاییت رو رعایت میکنی؟ورزش منظم داری؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

24 سالمه و مجرد.. عادتم نمیاد و شکم کردم.. دکترم هر جا میرم میگه این قرصو باید بخوری. ولی دیکه با ق ...

حتما روزی یه ساعت پیاده روی تند داشته باشه ، قند و شکرو کلا حذف کن ، سرخ کردنی به حداقل برسون 

🤍🌱
24 سالمه و مجرد.. عادتم نمیاد و شکم کردم.. دکترم هر جا میرم میگه این قرصو باید بخوری. ولی دیکه با ق ...

اینو یکی از اعضای سایت که ماما هم بود به من گفت 

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

دکتر نرفتین مجردین یا متاهل من میترسم واسه بارداری چون میگن یکی از پایه ها نازایی

متاهل

چرا عزیزم دکتر زیاد رفتم 

متاسفانه داروها هم دادن مصرف کنم باعث اضافه وزن ام شده 

اضافه وزن هم تنبلی تشدید میکنه