2777
2789
عنوان

رو عزت نفسم تاثیر گذاشته😔

93 بازدید | 8 پست

من قدم 165 هستش و کلاس هشتم

همه همکلاسیام بهم میگن قد بلند و فلان،نارحت میشم

اخه دو نفر دیگه رم داریم که 166 هستن ولی از من کوتاه تر هم دیده میشن

وزنم50 یا 53 هستش، ولی احساس میکنم چون لاغرم قدم بلند دیده میشه

یا اینکه اصلا اعتماد به نفس ندارم،همش ماسک میزنم،احساس میکنم یه جایی از صورتم زشته، 

که خب اینم بخاطر اینه که رنگ پوستم ز

سبزس و دلم نمیخواد مسخره بشم،چون تا کلاس هفتم بهم یهویی میگفتن سیاه

اما الان اصلا نسبت ب ابروم،رنگ پوستم، بینیم

اعتماد ب نفس ندارم، احساس میکنم دارم نابود میشم

قدت ک عالیه باشگاه برو حتما 

و اینک رنگ پوست مهم نی مهم اینه صاف بشی بعد ضدافتاب تاصیر داره بزن حتما و ب خودت برس موهاتو مدل بده ماسک نزن صبا ابروهاتو لیفت کن و ضدافتاب رنگی بزن و فرمژه

پشمام ینی چون قد بلندی اعتماد به نفس نداری😂😂

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سم جدید دیگه نشنیده بودم قد بلندارو مسخره کنند بعدم قدت واقعاااااا واقعاااا واقعا ایده ال و نرمال  من ۱۶۸ هستم یه ویژگیه مثبتمه 

درست سفیدی خیلی خوشگله ولی خیلی از خانومای دنیا سبزه هستن و خوشگلن اتفاقا ازدواجای خوبیم داشتن مث زن مسی زن رونالدو زن شادمهر  یا بازیگرای خوشگل مثل گلشیفته مثل هدی زین العابدینی و ....

سم جدید دیگه نشنیده بودم قد بلندارو مسخره کنند بعدم قدت واقعاااااا واقعاااا واقعا ایده ال و نرمال م ...

بعد جالب اینجاست که یدونه تو کلاس من سبزه نیستم،دو نفرهم هستن ولی من بیشتر تو چشم میخوره تیرگیم

شاید🤣😂

ببین 

تو باید هر جور که هستی از خودت یه ایده آل بسازی 

از کی تا حالا برا قد بلند هم خجالت میکشن؟؟؟

من دخترعمم پوستش خیییلی سبزس،ینی سیاهه زیاد 

بعضی وقتا میگم من بودم نمی‌تونستم بدون کرم پودر برم بیرون و...ولی اون خیلی راحت بدون کرم و سفید کننده بیرون میره و ب اصطلاح ب کفششم نیس😂😂

کلا باید هرجور هستی از خودت راضی باشه 

هرچیزی ب اعتماد به نفس تو بستگی داره 

اگه فکر می‌کنی قد بلند و پوست سبزه و مدل فیست خوب نیس اینو از ناخودآگاه ذهنت ب بقیه هم انتقال میدی

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بعد جالب اینجاست که یدونه تو کلاس من سبزه نیستم،دو نفرهم هستن ولی من بیشتر تو چشم میخوره تیرگیم

ببین تمام ویژگی ک داری میگی خوراک ورزش کردن برو باشگاه و ورزش کن بدنت عالیییی میشه اکثر ورزشکارا برنزه میکنند ک عضلاتشون معلوم بشه 

و یاد بگیر چجوری تیپ بزنی ی ضد افتاب بزن با ی برق لب با یه ریمل ملایم ک فقط مژه هات یکم مشکی بشه و لیفت ابرو بکش نچرال