2777
2789

سلام من ۳ ساله که ازدواج کردم و تا چند ماه پیش چیز عجیبی ندیدم ولی یهو بد اخلاق شد

یروز واسش غذای مورد علاقش رو درست کردم با عصبانیت بشقاب کنار کشید گفت این چیه درست کردی و پاشد رفت تو اتاق...

یروز رفتم سمت در اتاق فالگوش وایستادم داشت با یکی تلفنی حرف می‌زد و هی قربون صدقش میرفت بعد رفتم تو اتاق گفتم با کی داری حرف میزنی گفت به تو چه زن نگرفتم هی سوال پیچم کنه زد تو گوشم😭

نمیفهمم کجای کار رو اشتباه رفتم با مادر شوهرم حرف زدم میگه وقتی اینطوری آزادش میزاری معلومه اینطوری میشه دیگه خودتو بزن به نفهمی زندگیتو بکن ...

چیکار کنم بنظرتون😭😭😭

باید آرامش قبل از طوفان بشی 

مهربون شو باهاش زیز زیرکی مدرک جمع کن و بعد ....

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مچشو جوری بگیر که خودشم نفهمه 

چمیدونم دنبالش برو 

اکانتای تلگرام و اینستا و ...رو داشته باش

شماره طرف رو پیدا کن 

ادرس طرف رو یجوری پیدا کن ‌‌...تعقیبش کن 

به شوهرتم چیزی نگو 

بعد شکایت کن ازش با مدرک هات پدرشو دربیار 

مچشو جوری بگیر که خودشم نفهمه چمیدونم دنبالش برو اکانتای تلگرام و اینستا و ...رو داشته باششماره طرف ...

یروز وقتی رفته بود حموم گوشیشو برداشتم چون میدونه یادش میره رمز نذاشت منم بازش کردم 

رفتم تو گوشیش چک کنم یدونه ناشناس پیدا کردم تو روزی تقریبا ۱۰ بار بهش زنگ زده با ساعت های مختلف صبح(من سرکارم اون موقع ها اونم همینطور)

یروز وقتی رفته بود حموم گوشیشو برداشتم چون میدونه یادش میره رمز نذاشت منم بازش کردم رفتم تو گوشیش چک ...

ببین همه کاراتو یواشکی بکن نفهمه...ازش مدرک جمع کن به خاک سیاه بشونش پدرشو دربیار مرتیکه رو