2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام شما فرموده بودین آرتروز دارین با پودرسنجد و شیر و عسل زنجبیل و دارچین ک کاربر پرنیان تو یه تایپیک گفته بودن کاملا درمان شدین ‌؟!عذرمیخام میدونم پیامم ربطی به تایپیکتون نداره اما خواهشا جواب بدین مهمه سالم باشین انشالله

سلام شما فرموده بودین آرتروز دارین با پودرسنجد و شیر و عسل زنجبیل و دارچین ک کاربر پرنیان تو یه تایپ ...

سلام عزیزم بله یه دوره مصرف کردم و الآنم درد زیادی ندارم ولی گذاشتمش کنار 

دلم میخواد دوباره استارت بزنم ولی این قدر درگیر روزمرگی شدم که یادم میره

سلام عزیزم بله یه دوره مصرف کردم و الآنم درد زیادی ندارم ولی گذاشتمش کنار دلم میخواد دوباره استارت ب ...

یعنی دردو تسکین داد یا رادیولوژی ک دادین ترمیمم شده بود غضروفتون ؟!چند وقت خوردین ؟!چون نمیدونم چرا هی شک میکنم ک موثر باشه و دلسرد میشم اخه خواهرم این مشکل و داره اگه واقعا میگ بدونم با این روش خوب میشم حاضرم تا یه سالم بخورم 

سلام عزیزم بله یه دوره مصرف کردم و الآنم درد زیادی ندارم ولی گذاشتمش کنار دلم میخواد دوباره استارت ب ...

بعد ببخشین زیاد سوال میپرسم دارو هم مصرف میکنین ؟!یا کار دیگ ای هم کردین ک درد ندارین فعالیتتون چقدر هست ؟!

یعنی دردو تسکین داد یا رادیولوژی ک دادین ترمیمم شده بود غضروفتون ؟!چند وقت خوردین ؟!چون نمیدونم چرا ...

نه گلم عکس تازگیا ننداختم 

خیلی درگیریام زیاد شده دیگه فرصت نمیکنم حواسم به خودم باشه 

اما دردام از بین رفته 

ولی من توی اون محلول ارده هم میریختم چون ارده هم غضروف سازه 

عطاری بهم گفت یا زنجبیل بریز یا دارچین چون این طوری دیگه خیلی گرم میشه طبعش

نه گلم عکس تازگیا ننداختم خیلی درگیریام زیاد شده دیگه فرصت نمیکنم حواسم به خودم باشه اما دردام از بی ...

وای خداروشکر ک حالتون خوبه پس واقعا باید به خواهرم بگم ک مطمئن باشه ک خوب میشه 🙏😍ممنون ک جواب دادین انشالله همیشه سلامت باشین بانو 

بله که میشه 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بعد ببخشین زیاد سوال میپرسم دارو هم مصرف میکنین ؟!یا کار دیگ ای هم کردین ک درد ندارین فعالیتتون چقدر ...

قربونت 

نه عزیز هیچ دارویی نمیخورم 

فقط برای جلوگیری از سفیدی مو حدود ۶ ماهه هر شب پودر هلیله سیاه که خودم آسیاب کردم نصف قاشق چای خوری میخورم که شنیدم اونم برای آرتروز خیلی خوبه

خیلی خسته میشین

از خود همدان تا علیصدر یک ساعت و نیم فاصله ست

این روزا به نظرم خلوت باشه ، ولی فصل مسافرت که باید یک ساعت تو صف نوبت باشی

خود غار هم دو ساعت زمان میبره

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792