2777
2789
عنوان

مشکل عکسیه من

334 بازدید | 20 پست

سلام دوستان دیشب رفتم واسه پسرم که حدود سه ساله اس عکس پرنسلی گرفتم خانم عکاس اصلا به پسرم دست نزد به خودم گفت مثلا صندلی رو بچرخون یا سرشو کج کن و اینا بعد عکس نشونم داد دیدم لباسش بد وایستاده داشتم درست میکردم میگفت اونا تو عکس نمیوفته خلاصه یکی رو نشونم داد گفتم خوبه باز ببین هرکدوم خوب بود چاپ کن امروز رفتم گرفتم اونجا فقط صورتشو نگاه کردم دیدم خوبه ولی اومدم خونه دیدم یقه و لباسش خیلی بدجور چیکار کنم؟ فردا ببرم پیشش؟ چی بگم؟ اعصابم ریخت بهم

مرا به خاطرت نگه دار... 

عکسشو بزار ببینیم چجور شده مگه

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چون لباسش دوتاشم سفید هست زیاد معلوم نیس

خودمم اونجا متوجه نشدم ولی اومدم خونه شوهرم تا دید گفت این چیه یا برو بگو عوض کنه یا بنداز دور   حوصله جر و بحثم ندارم ببرم عکاسی فایده ای داره؟ 

مرا به خاطرت نگه دار... 
نبرم یعنی؟ پریودم میترسم برم اونجا زن یه چیز بگه عصبی بشم یا گریه ام میگیره یا غش میکنم     ...

نه بردنش هیچ فایده نداره که اعصابتم خورد میشه  اگه عکسو واسه جای مهمی میخوای یه عکاسی دیگه ببر عکس بگیرن اگه نه ولش کن کلا

چیکار کنم؟    

نبر زیاد معلوم نیستااااا

بابت رای دادنتم ممنون😘😘😘

ارزش نداره بری اعصابتو خورد کنی

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره