2777
2789
عنوان

دست نوشته

162 بازدید | 7 پست

اکثر ماها ازدواج میکنیم ولی نه با اونایی که روزهایی از گذشته مان را پر از عشق و عذاب ساخته بودن. شاید اسم اونا فقط توشناسنامه ما نیست ولی یاد و خاطراتشون توذهنمون مونده. 

اگه تعداد ازدواج ها با تعداد اشنایی ها و قول و قرارها شمرده میشد خیلی هامون بار چندممون بود که ازدواج می کردیم. ازدواج های قبلی ای که خیلی چیزارو از ما گرفتن، احساسات پاکمون رو، لذت های قشنگ رو، روزای خوب جونیمون رو، اعتماد رو عشقی که دیگه نمیتونیم ب کسی داشته باشم خیلیا هستن جسمشون فقط پیش شریک زندگیشونه قلب و فکرشون هنوز پیش اون یه نفره

کاش دل هرکسی هرجایی باشه که خودش هست..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کاش هر کسی ک ازدواج میکنه کاملا و از هر لحاظی  با گذشتش تسویه حساب کنه

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
2790
2778
2791
2779
2792