اولین باری که شوهرتونو دیدید و هنوز همدیگه رو نمیشناختین و دو تا غریبه بودین یه حس قلقک یا شبیه اهنربایی توی چاکرای یک و دوی بدنتون حس نکردین ؟
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ
ولی این نگاه ها واسم جالبه بود اخه خودم تعجب بودم که چرا نگاهمو نگرفتم اون شب کلی بهش فکر کردمخلاصه ...
ادمایی که یهو قول میدن یهو هم میذارن میرن .ثبات روحی ندارن .
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
روحی روانی اخلاقی خانوادگیاز همه لحاظ مثل هم بودیمولی ظاهری ن
علت کاتتون چی بود؟
ولی این نگاه ها واسم جالبه بود اخه خودم تعجب بودم که چرا نگاهمو نگرفتم اون شب کلی بهش فکر کردمخلاصه ...
برا منم یه بار اینجور شد یه بار با یکی که اشنا بود چش تو چش شدم برام عجیب بود نه اون چش برمیداش نه من ناخداگاه بود اصلا😂ولی به طور کلی من هیچوقت از اون خوشم نمیومد و نمیاد😂
سر حرف های بیخودببین قلقش دستم بود دوستش داشتم ، ولی اوننخواستوگرنه من حاضر بودم پاش بمونم ، هیچی ن ...
پس اگر هیچی نداشته بدون که بخاطر استرس و فشار اینکه چیزی نداره رفته .مردا اولش عاشق میشن ولی وقتی نیبینن نمیتونن هندل کنن میذارن میرن چون غرور و تکیه گاه مناسبی ندارن از نظر خودشون.شاید کمی تودشو پیدا کنه از نظر مالی .برگرده.
هر چقدم بگی اوکیه عیبی نداره و من پاتم بیشتر حس فشار و عذاب وجدان میکنن چون مسئولیت سنگینیه.