2777
2789
عنوان

اونایی که ازدواج کردین بیاین یه لحظه 💞

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 26 پست
ولی این نگاه ها واسم جالبه بود اخه خودم تعجب بودم که چرا نگاهمو نگرفتم اون شب کلی بهش فکر کردمخلاصه ...

ادمایی که یهو قول میدن یهو هم میذارن میرن .ثبات روحی ندارن .

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روحی روانی اخلاقی خانوادگیاز همه لحاظ مثل هم بودیمولی ظاهری ن

علت کاتتون چی بود؟ 

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
ولی این نگاه ها واسم جالبه بود اخه خودم تعجب بودم که چرا نگاهمو نگرفتم اون شب کلی بهش فکر کردمخلاصه ...

برا منم یه بار اینجور شد یه بار با یکی که اشنا بود چش تو چش شدم برام عجیب بود نه اون چش برمیداش نه من ناخداگاه بود اصلا😂ولی به طور کلی من هیچوقت از اون خوشم نمیومد و نمیاد😂

💕یا الله💕
علت کاتتون چی بود؟

سر حرف های بیخود

ببین قلقش دستم بود دوستش داشتم ، ولی اون‌نخواست

وگرنه من حاضر بودم پاش بمونم ، هیچی نداشت ولی گفتم دوستش دارم میمونم

حالا اشکالی نداره ، ناراحت نیستم یه روزی پشیمان میشه که سودی نداره واسش

برا منم یه بار اینجور شد یه بار با یکی که اشنا بود چش تو چش شدم برام عجیب بود نه اون چش برمیداش نه م ...

ولی نگاه من خیلی عمیق بود بخدا

تا چند روز همش دنبال علتش بودم ، خاک توسر نخاست لیلی مجنون بشیم کی ضرر میکنه من یا اون😂😂😂💔

سر حرف های بیخودببین قلقش دستم بود دوستش داشتم ، ولی اون‌نخواستوگرنه من حاضر بودم پاش بمونم ، هیچی ن ...

پس اگر هیچی نداشته بدون که بخاطر استرس و فشار اینکه چیزی نداره رفته .مردا اولش عاشق میشن ولی وقتی نیبینن نمیتونن هندل کنن میذارن میرن چون غرور و تکیه گاه مناسبی ندارن از نظر خودشون.شاید کمی تودشو پیدا کنه از نظر مالی .برگرده.

هر چقدم بگی اوکیه عیبی نداره و من پاتم بیشتر حس فشار و عذاب وجدان میکنن چون مسئولیت سنگینیه.

پس اگر هیچی نداشته بدون که بخاطر استرس و فشار اینکه چیزی نداره رفته .مردا اولش عاشق میشن ولی وقتی نی ...

کاش برگرده من دوسش دارم

با اینکه وضعش خوب نیست

از نظر ظاهری ازم پایین تره

یا چیزی نداره

ولی دلی دوسش دارم😄💔

بازم میگم هرچی از جانب خدا برسه مصلحت خیره بیخیال

ینفر میگفت ما اول بصورت اتفاقی چشم تو چشم شدیم و من به همچین حسی بهم دست داد بعد دیگه همدیگه رو ندید ...

سلام عزیز دلم میشه درخواست دوستیمو قبول چند تا سوال ازتون دارم ممنون میشم