2777
2789
عنوان

بانک صادرات

979 بازدید | 33 پست

جریان حک شدن بانک صادرات توسط اسرائیل چیه به هرکی میگم میگه ما اینقدر پول خدا بهمون رسوند من اصلا نمیدونم امروز انگار تو محله مون عروسی بود بس که خوشحالی می کردن؟؟؟😳😳😳😳

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به ما ک کم رسید😂

یعنی همه این وسط میدونن چه خبره غیر من😳😳😳😳به منم بگین بی زحمت

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

جریان چیه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
خوشحالی موقت،انگار ازشون پس نمیگیرن!

😳چی پس می گیرن

اره هک شده

چی حک شده جریان چیه

پولی که به حسابشون واریز شده

وواقعا حالا به حساب همه پول اومده 😳😳پس چرا به من نیومده 

حساب هارو مسدود میکنن واقعا فکر میکنین میزارن پول مفت دستتون بمونه ؟

به حساب من که هیچی نیومده جریان چیه

حساب هارو مسدود میکنن واقعا فکر میکنین میزارن پول مفت دستتون بمونه ؟

اونایی که کارت به کارت کردن 

شارژ خریدن بعضی ها هم خرید اینترنتی کردن 😩 😂 

هرکسی امضای منو میبینه میشه دعام کنه بگو خدا هواست به زهرا باشه 🙃💓