2789
عنوان

خواستگار

132 بازدید | 4 پست

سلام دوستان 

من چندوقت پیش تو یه مراسمی با مادرم بودم که یه خانم حدودا ۷۰ ۷۵ ساله کنارمون بودن که فامیل خیلی دور زنداییم هم میشن و ازم مادرم شماره گرفتن برای پسرشون

بعد امروز خواهر پسره زنگ زد گفت آدرس اینا بدید بیایم بعد من مادرم بهشون گفته خونه تعمیرات داریم یماه دیگه بیاید.

خواهره گفته البته اگه بشه بیاید خیابون دخترتونو ببینیم شمام پسره ما رو ببینید اگه پسند کردیم بیایم خونتون. اما مامان من قبول نکرده گفته خیابون نه. اگه خواستید بیاید خونه قدمتون رو چشم

بعد من تا حالا خواستگار نداشتم چون اصلا قیافم خوب نیست. تو خیابون حتی یه مزاحم هم نداشتم

مطمئنم پسره هم منو ببینه پسند نمیکنه. 

الان خیلی خجالت میکشم اگه پیش خانوادم و زنداییم دیگه منو ببینن زنگ نزنن 

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

بیین الان دیگ زشتی معنی نداره 

اولا میتونی با میکاپ جذابتر شی 

دوما اولویت همه اخلاقه و سیرت خوب

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم. دوست عزیز ک ب پروفایل و نوت توجه میکنی ن من ادم مذهبی نیستم کاش بودم اما توسل جستم ب قران و ائمه ک ی ذره ب خدا نزدیکترشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمدرضمن تلقین نکن که قیافه ام زشتهبخدا بنظرم به قشنگی و زشتی نیستبنظرم انرژیه که ازت دریافت می‌کن ...

من عکسشونو دیدم تو گوشیه مادرشون. پسند کردم

زنداییم هم میگفت خانواده خوبی هستن

من دوس دارم ازدواج کنیم🥲

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

عزیزم اگر زشتی ،اینجور که خودت میگی .

پس شانس بالایی داری.چون روستای اطراف من خوش شانس تمرین بودن.

من یه دوست داشتم که اونقدر زشت بود می‌گفت کی اینو میگیره 

با یه پسره ازدواج کرد شبیه مدل های شهر.

اصلا موندم

حالا این  حرف هایی که زدم منطق خاصی پشتش نبود 

ولی ملاک زیبایی در نگاه مردا فرق داره.

اعتماد به نفست رو ببر بالا 

و یکم به خودت برس.

اونی که باید بپسنده میپینده